14 Nisan 2020

"Bill Gates insanlara mikroçip takmak için Koronavirüs'ü ürettİ"

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump'ın eski danışmanı Roger Stone, korona virüsün Bill Gates tarafından üretildiğini söyledi ve ekledi kimse benim bedenime çip takamayacak !

Korona virüsü kim yaydığına ilişkin tartışmalar devam ederken, konu hakkında Trump'ın eski danışmanı Roger Stone'dan dikkat çeken bir iddia geldi. Aslında bu bir itiraftı.:

Stone, korona virüsün Microsoft'un kurucusu Bill Gates tarafından üretildiğini söyledi. Korona virüsün sonunda insanların vücuduna mikroçipler takılacağını söyleyen Stone, "Microsoft'un kurucusu Bill Gates insanlara mikroçip takmak için Koronavirüs'ü üretti. Kimse benim bedenime çip takamayacak" dedi.

Bill Gates: Virüsten 5 yıl önce Dünyayı bekleyen bir salgın hastalıktan ve insanlara çip takılması gerekliliğinden bahsederek Covid19 dan hemen önce kurucusu olduğu Dünyanın önde gelen firması olan Microsoft’un yönetiminden istifa emişti... Daha sonra ise bir aşı firmasına ortak oldu.

Kendisiyle yapılan ve 19 Mart 2020'de yayınlanan son röportajda ise , "etkili bir tedavi ne zaman mümkün olabilir?" sorusuna cevap verirken, "Vakıf, endüstrinin tüm yeteneklerini devreye sokarak bir terapötik hızlandırıcı düzenledi. Buradan bir şey çıkacağını umuyorum. Bir antiviral veya antikorlar, iyileşen insanlardan alınan kanı (plazmayı kullanmak da olabilir" dedi.

Gates, "Klorokin / hidroksiklorokin hakkındaki düşünceleriniz nedir?" sorusuna "İncelenen birçok terapötik ilaç var. Terapötik ilaç için tüm fikirleri tarıyoruz." cevabını verdiGates, "Karantinanın ekonomik etkisi büyük olacaktır, ancak bahsettiğim 'test parçacığı' iyi geliştirilirse sonunda tekrar açılabiliriz. Bence bu salgın kontrol altına alındıktan sonra hükümetler ve diğerleri bir sonrakine hazır olmak için büyük yatırım yapacaktır.

En çok zarar görecek gelişmekte olan ülkelere yardımcı olmak için küresel işbirliği şarttır. Tüm dünyada terapötikleri test etme ihtiyacı var. Virüs ulusal sınırları tanımıyor." dedi. 


Diğer taraftan businessinsider.com'da, Lydia Ramsey adlı muhabirin 14 Mart 2020'da yayınlanan haberine göre "Bill Gates tarafından desteklenen Chicago merkezli bir biyoteknoloji enstitüsü, sedef hastalığı veya kanser gibi hastalıklara sebep olan, mutasyona uğramış genleri etkisizleştiren RNA veya ribonükleik asitleri etkileyen ilaçlar geliştirdi. RNA, hücrelerin protein yapmak için ihtiyaç duyduğu dizilimdir. Fikir şu: Mutasyona uğramış genleri durdurursanız, hatalı proteinlerin yaratılmasını durdurabilirsiniz. Ancak bu tedavilerin karşılaştığı sorun, geliştirilen ilaçları, istediğiniz hücrelere ulaştırmanın zor olmasıdır. Bu sebeple, nanopartiküller ve DNA veya RNA'dan oluşan parçalar geliştirildi. Amaç, DNA veya RNA'ya ulaşmak, bunun için doğrudan cildinize, akciğerlerinize, gözlerinize ve gastrointestinal kanalınıza, yani doğrudan hücrelerinize bu yapıları göndermektir."

Bill Gates'in bahsettiği ve ulusal sınırları tanımayan virüse karşı geliştirilen parçacık budur!Bu parçacıklara "nanorobot" veya "nubot" da deniliyor. Yani virüs boyutunda moleküler makinecikler! Hani "akıllı ilaç" diyorlar ya işte o. Bu parçacıklar, elektronik alanında şu anda kullanılıyor. Tıpta kullanımı için çalışanlar olduğunu da Bill Gates ve yukarıdaki haber açıklıyor.Yalnız bu robotların kendilerini yenileme özelliği var! Tıpkı korona virüsün girdiği vücutta kendini yenilemesi gibi! Üstelik bu robotlar vücudu savunan beyaz kan hücrelerine de kenetlenebiliyor! (Arslan Bulut)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ABD Başkanı Trump'un akıl hocası olduğuda söylenen Roger stone önümüzde ki dönemde İnsanlığın nasıl bir tehtid altında olacağına dair büyük bir itirafta bulundu.. "Microsoft'un kurucusu Bill Gates insanlara mikroçip takmak için Koronavirüs'ü üretti..Bill Gates’in bu salgının yaratım ve yayılım sürecindeki rolü çok önemli. Bazı arkadaşlarım bu iddiaların gerçek olmadığını söylerken diğerleri de çok mantıklı buluyor. Gates ve diğer küreselçiler bu aşıları ve mikroçipleri zorunlu hale getirdi" dedi.



Deri altına işlenen çip dönemi- İsveç'te uygulamaya geçti !

İsveç’te 4 binden fazla kişi kimlik kartı, tren bileti ya da anahtarı derilerinde taşıyor.  




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.