3 Nisan 2020

Halk TV Hakkında inceleme başlatıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz çarşamba günü 601 sağlık çalışanının koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Halk TV, sağlık çalışanlarıyla ilgili vaka haberlerini ölüm olarak duyurup algı operasyonu yapmaya kalktı. Bu skandal haber sonrası harekete geçen RTÜK, Halk TV hakkında inceleme başlattı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz çarşamba günü Bilim Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada 601 sağlık çalışanında koronavirüsün tespit edildiğini duyurmuştu.

Halk TV'den akılalmaz algı operasyonu
Halk TV, Koca'nın açıklamalarını üzerinden akılalmaz bir algı operasyonuna girişti. Televizyondan verilen haberde altyazıda, "601 sağlık çalışanı hayatını kaybetti" ifadeleri yer aldı.

RTÜK, Halk TV'ye inceleme başlattı
Bu skandal haber büyük tepki çekti. Koronaya karşı mücadelede en ön safta fedakarca savaşan sağlık çalışanlarının moralini bozmak ve mücadeleyi zayıflatmak için yapılan bu kirli algı operasyonu hakkında RTÜK, Halk TV'ye inceleme başlattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.