SİYONİST KATİLLERE BEYAZID DAN İHTAR VİDEO İZLE



Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi düzenlediği programla,İsrail'i kınadı. Kılınan Gıyabi cenaze namazının ardından konuşan Günday, 'Zulme rıza zulümdür' dedi.


-->
Haber5.comGünlerdir Gazze’de insanlık dışı katliama girişen ve onlarca Filistinli’nin Şehit olmasına sebep olan Siyonist İsrail, İstanbul’da toplanan binlerce kişi tarafından lanetlendi. Beyazıt Meydanı’nı dolduran vatandaşlar, Cuma namazı çıkışında hep bir ağızdan ‘Kahrolsun İsrail’ sloganları atarken, Özgür Kudüs’ özlemini dillendi. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) istanbul Şubesi tarafından gerçekleştirilen eylemde, Filistin ve Hamas bayrakları, İsrail tarafından acımasızca katledilen şehid bebek fotoğrafları ile direnişin sembollerinden olan şehid Şeyh Ahmet Yasin’in dev bir portresi yer aldı.
Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği eylemde konuşan AGD İstanbul Şube Başkanı Ö. Fuat Günday, ‘Burada toplanma sebeplerini Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu tüm dünyaya ilan etmek’ olduğunu derken, “Nasıl oluyor da bir kaç kınama mesajı ile yetiniyorsunuz? Bu millet zulme seyirci kalmanın zulme eşdeğer olduğunu bilincindedir. Ve zulme seyirci kalanları asla affetmeyecektir.” İfadeleriyle hükümete yüklendi. İsrail’in bölgemize fitne ve terör getirdiğini kaydeden Günday, “İnsanlık onurunu ayaklar altına alan İsrail, Gazzeli bebekleri kurşunlarla susturuyor, masum sivilleri öldürüyor ve Filistinlilerin hayatlarını sürdürmeleri için gerekli olan en temel ihtiyaç maddelerini sınırlandırıyor” dedi.
‘Zulme seyirci kalmak zulümdür’
Filistin’de tam anlamıyla bir insanlık trjedisinin yaşandığını kaydeden Günday, “Bizler yapılan bu zulme seyirci kalamayız. Hz. Ömer’in adaletiyle kapılarını İslam’a açan Kudüs bizleri beklemektedir. Selahattin Eyyübi’nin ve Sultan Abdülhamit’in kenikleri sızlamaktadır. Kudüs yaşlı gözlerle Türkiye’ye bakıyor. Kabbala kaynaklı Siyonist emelini gerçekleştirmesine ramak kalan İsrail kan akan ağzını iştahla açmış son lokmayı yutmak için dakikaları saymaktadır” ifadelerini kullandı. Gazze’ye ve Kudüs’e sahip çıkacaklarının altını çizen Günday, “Sapan atan çocukların taşları İsrail’in tanklarına galip gelecektir” dedi.
Gazeteci yazar Nurettin Şirin’inde konuşma yaptığı programda. Şirin, ‘Mescid-i Aksa’da Şükür namazı kılana dek mücadelemiz sürecektir’ dedi. Program yapılan duanın ardından olaysız bir şekilde son buldu.

Haber5.com















































FilistinEtkinlik






1 yorum:

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.