T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Erdal Sarızeybek'ten Şok İddia! Gelen PKK´lılar AB parasıyla "sivil itaatsizlik eğitimi" alacak.




Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Kandil´den inip serbest bırakılan teröristlerle ilgili çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Haberiniz.com´a konuşan Erdal Sarızeybek, bu teröristlerin, AB´nin parasal desteğiyle kurulacak merkezlerde eğitilip, Doğu ve Güneydoğu anadolu´da "sivil itaatsizlik eylemleri" için hazırlanacağını söyledi. 

Sarızeybek, şunları söyledi:

"Bugünlerde AB yetkilileri, Hükümetin sözde demokratik açılım sürecini destekleme bahanesiyle ´Dağdan inecekler için rehabilite merkezleri kuracağız´, Hükümet de ´AB´den gelecek fonlarla rehabilite ve eğitim merkezleri kuruyoruz, dağdan inenleri tedavi edeceğiz´ derse şaşırmayın. Amaç PKK´nın siyasi ordusunu kurmaktır."

Sarızeybek, yapılmak isteneni ise şu sözlerle anlattı:

"Bu eğitim merkezlerinde DTP´nin de teşvikiyle PKK´lı eğitmenler görevlendirilecek. Bu eğitmenler, dağdan inen veya inecek teröristleri ´Halkı sokağa dökmek için uygulanacak yöntemler´ konusunda eğitecek. Sonra da bu eğitimdern geçirilecek kadroları, Doğu ve Güneydoğu´da mahalle mahalle görevlendirecek, güvenlikten yoksun halkımızı devlete karşı kışkırtmak için örgütleyecekler. Bütün bu işlerin finansmanı görevi ise AB´de olacak."

Türkiye´nin ilgili merkezlerinin buna kesinlikle karşı çıkması gerektiğini kaydeden Erdal Sarızeybek, çözüm yerinin Milli Güvenlik Kurulu olduğunun altını çizdi.



Sarızeybek "Dağdan inen veya inecek PKK´lılar için, AB ve Hükümetin işbirliği ile sivillerin, denetim, eğitim ve gözetiminde böyle bir toplanma merkezlerinin kurulmasına kati suretle karşı çıkılmalıdır. Bu teröristler için Batı ve İç Anadolu Bölgesi´nde toplanma yerleri seçilmeli ve TSK´nın denetim ve gözetiminde yine TSK´nın yine TSK´nın tayin edeceği sosyolog ve psikolologların tedavisinde, yine TSK´nın hazırlayacağı eğitim ve öğretim planları uygulanmalıdır" diye konuştu.

--
KÖLE OLDUĞUNU KABUL ETMEYEN BİR MİLLETİ ÖZGÜR KILACAK BİR EFENDİ YOKTUR.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.