T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36067] Re: YAZIK OLDU

Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yeri biliyorsun. Ne kadar darbeci, cuntacı, entrikacı, yolsuz, düzenbaz, haydut, eşkiya, mafya, çete varsa hesapları görülecek içeri tıkılacak. Devlet çok sıkıntı veren bağırsaklarını temizleyecek. Sen ve savundukların nereye gidecek tahmin et :))))

14 Kasım 2009 18:38 tarihinde semih aktekin <semihaktekinn@hotmail.com> yazdı:

  133 GÜN SONRA ALBAY ÇİÇEĞİ İÇERİ ALDILAR AMA KÖKLERİ DIŞARDA DİYE YAZMIŞTIN

 
     Tarık bin-Yezid arkadaş oldumu bu şimdi. İnan namı hesabına üzüldüm,üzülmek ne kelime adeta kahroldum. Daha bir kayfe söyleyip bi cuvara yakıp keyfini çıkartmana fırsat vermeden Sayın çiçek'i aldıklar yere Köklerini yanına bırakıverdiler. En azından senin hatırına ve aşağıda yazdığın yazının ıslak mürekkebi kurumadan bu sana yapılırmıydı? Şimdi içinden keşke burası  Paraguay olsaydı Kur.Albay Çiçek'i çıkartmak ne güne köklerini, bütün orgeneralleride içeri alırlardı diye geçirmişsindir. Ama ne yaparsın burası, özlemini duyduğun orası değil.  Benim vatanım olanTürkiye.   



Windows 7: Gündelik işlerinizi basitleştirin. Size en uygun bilgisayarı bulun.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.