[anadoluhaber:37512] (...) SüperTeklif'te Kazanmak Çok Kolay (!) peki ama SüperTeklif Nedir (?)

(...) SüperTeklif'te Kazanmak Çok Kolay (!) peki ama SüperTeklif Nedir (?)
ÜYELİK AVANTAJLARINDAN Faydalanmak İçin Lütfen Öncelikle  Bu Metni İnceleyiniz (...)
 
(...)

E-maillerinizde, cep telefonlarınızda, TV'lerde, radyoda,
metroda, sokakta... Kısaca her gün sayısız reklamla karşı
karşıya kalıyorsunuz. Ama kimse size para ödemiyor.
Gelin şimdi, gördüğünüz her reklamdan para
kazanın (!)

"SüperTeklif, sizden hiçbir şekilde e-mail ile banka kartı şifresi ve benzeri bilgileri talep etmemektedir. Olası tehditlerden korunmak için bu tarz mesajları dikkate almayarak bizi bilgilendirmenizi rica ederiz. "
 
 
SüperTeklif nedir (?)
 
SüperTeklif, SüperTeklif web sitesine üye olan kullanıcıların izinleri doğrultusunda farklı kanallardan tanıtım mesajları yayınlayan ve bu mesajlardan gelen kazançlarının belli bir kısmını kullanıcılarına dağıtan Türkiye'nin ilk web tabanlı izinli pazarlama platformudur.
 
 
SüperÜye nedir? Bana ne kazandıracak (?)
SüperTeklif'e üye olan kullanıcılarımızın hepsi birer SüperÜye'dir. SüperÜye olduğunuzda kendi okuduğunuz ve sizin davetinizle SüperÜye olanların okuduğu tanıtım mesajlarından Puan kazanırsınız. 100.000 Puan'a ulaştığınızda dilerseniz 100 TL hesabınıza yatırılır. Ayrıca profil bilgilerinizi güncellediğinizde ekstra Puan kazanırsınız.
 
 
Nasıl SüperÜye olurum (?)
 
Kişiler üye kazanımı gerçekleştirmek için davet linklerini değişik sitelerde yayınlamaktadır.
SüperTeklif'e üye olmak için Bir SüperÜye arkadaşınız tarafından davet edilmeniz yeterli olacaktır.
SüperTeklif üyeliği ücretsizdir. Siz de hemen SüperTeklif'e üye olun!

 
Üyeliğim hemen aktif olur mu (?)
 
SüperTeklif üyelik formunu doldurup, formun altında yer alan kullanıcı sözleşmesini onayladığınızda üyeliğiniz aktif olur.
 
 
Üye olunca 7.500 Puan kazanmak için ne yapmalıyım (?)
 
SüperTeklif'e ilk kez üye olduğunuz zaman Profil Bilgileri ve Tercihler bölümlerinizi tamamen doldurursanız 7.500 Puan kazanacaksınız.
Unutmayın, bu bölümleri eksiksiz olarak tamamlamanız sizin daha fazla reklam mesaj almanızı ve dolayısıyla daha fazla Puan kazanmanızı sağlayacaktır.
 
 
SüperTeklif bana ne zaman para ödemeye başlayacak (?)
 
SüperÜye olduktan sonra arkadaşlarınızı davet etmeye başladıysanız kazandığınız Puan'ları nakit olarak kullanmanıza çok az kalmış demektir. Puan'larınız 100.000'e ulaştığında karşılığı olan 100 TL dilerseniz belirttiğiniz hesap numaranıza yatırılacaktır.
 
 
Nasıl Puan kazanmaya başlayacağım (?)
 
SüperTeklif'e üye olduktan sonra, Profil ve Tercih bilgilerinizi doldurarak Puan kazanmaya başlayacaksınız. SMS,e-mail ve diğer kanallarla size göndereceğimiz tanıtım mesajlarını görüntüledikçe ve ayrıca sizin davetinizle SüperÜye olan arkadaşlarınızın okudukları mesajlar sayesinde Puan'larınızı artıracaksınız.
 
 
Bana gelen her tanıtım mesajından Puan kazanacak mıyım (?)
 
Puan kazanabilmek için size gönderilen tanıtım mesajlarını okumanız yeterli. Sizin davetinizle SüperTeklif'e üye olanların okuduğu tanıtım mesajlarından da Puan kazanabileceksiniz. Yakında tanıtım mesajlarını okumak dışında yapacağınız birtakım işlemlerden de para kazanacaksınız.
 
 
Tanıtım mesajlarını okumasam da Puan kazanabilir miyim (?)
 
Size gönderdiğimiz tanıtım mesajlarını okumasanız bile, sizin davetinizle üye olan 1. seviyeden üyelerinizin okumuş olduğu mesajlardan kendiniz okumuş gibi Puan kazanabilirsiniz. Ayrıca SüperÜye listenizdeki 2. seviye ve 6. seviye arasında yer alan üyelerin okuduğu tanıtım mesajlarından da azalan oranlarda Puan kazanabileceksiniz.
 
 
Puanlarımı Nasıl Nakde Çeviririm (?)
 
100.000 Puan'a ulaştığınızda 100 TL'niz dilerseniz SüperTeklif.com tarafından belirtmiş olduğunuz banka hesap numarasına yatırılacaktır.  
 
  
Cep Telefonu bilgim neden isteniyor (?)
 
Sadece e-mail adresinize gelen değil, cep telefonunuza gönderilecek tanıtım mesajlarından da Puan kazanacaksınız. Cep telefonu bilginiz, size gönderilecek SMS mesajlarının gönderilmesi için sorulmaktadır. Diğer bilgileriniz gibi cep telefonu bilginiz de, "Gizlilik Bildirimi"miz kapsamında saklanacaktır.
 
 
E-mail'lerin SüperTeklif' ten geldiğini nasıl anlayacağım (?)
 
Her internet sitesinin alan adı aynı zamanda o siteden gelebilecek e-maillerin şeklini belirler. SüperÜye'lerimiz www.superteklif.com adresinden kayıt oldukları için, sadece superteklif@superteklif.com, destek@superteklif.com gibi, "@superteklif.com" şeklinde biten adreslerden mail alacaklardır.
 
"SüperTeklif, sizden hiçbir şekilde e-mail ile banka kartı şifresi ve benzeri bilgileri talep etmemektedir. Olası tehditlerden korunmak için bu tarz mesajları dikkate almayarak bizi bilgilendirmenizi rica ederiz. "
 
--
_____________________________
 
Çalışanlar Geçimini Sağlayabilir (...) Çalışmayanlar İse Gelirlerini Katlayabilir (!) Nasıl mı (?) 
 
 
SüperTeklif'te Kazanmak Çok Kolay (!) peki ama SüperTeklif Nedir (?)
 

SüperTeklif'te;

  • E-mailinize gelen reklam ve anketlerden,
  • Cep telefonunuza gelen SMS reklamlarından,
  • Sizin referansınızla üye olan arkadaşlarınızın gördüğü tüm reklamlardan sürekli Puan kazanırsınız.

Bu puanlar 100,000'e ulaşınca da banka hesabınıza hemen 100 TL olarak yatırılır.


SüperTeklif'te Kazanmak Çok Kolay!

Şimdi üye olun, sadece kişisel bilgilerinizi ve tercihlerinizi tamamlayarak hemen 7.500 Puan kazanın! Üstelik SüperTeklif'te sizin referansınızla üye olan arkadaşlarınızın gördüğü tüm reklamlardan da sürekli puan toplayacaksınız. SüperTeklif, yukarıda belirtilen pazarlama çalışmalarından elde ettiği net kazancın belli bir kısmını üyelerine dağıtmaktadır.

Unutmayın, "izinli pazarlama" prensibimiz gereği, günlük reklamlar ve anketler, sadece sizin istediğiniz sayı ve sıklıkta tarafınıza gönderilir.

SüperTeklif üyeliği ücretsizdir. Siz de hemen SüperTeklif'e üye olun!

--
 
---
Bu, Tamamen YASAL Bir Bilgilendirme Metnidir (!) (...)
ÜYELİK Dahilinde ve Hâricinde Hiçbir Şekil ve Ad Altında Sizlerden Kesinlikle Herhangi Bir ÜCRET Alınmamaktadır (!) (...)
ÜYELİK AVANTAJLARINDAN Faydalanmak İçin Önce Lütfen Bu Metni İnceleyin (...)

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.