Sorgun'da 9 Tutuklama

Yol kestiler

Sorgun'da 'fuhuş' gerekçesiyle çıkan olaylar dün de sürdü. 5 evin ateşe verildiği olaylar sonrasında 33 kişinin gözaltına alınmasını protesto edenler karayolunu kesti, polise taş attı




Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Pazar gününden bu yana süren olaylar, emniyet güçleri tarafından kontrol altına alındı.Sorgun'da fuhuş yaptırdığı iddia edilen kişilere ait 5 ev ile 1 otomobil ateşe verilmiş, ilçede vatandaşlar sokağa dökülmüştü. Yozgat'ın Sorgun ilçesinde çıkan olaylar sonrası gözaltına alınan 33 kişiden 24'ü serbest kalırken, 9 kişi tutuklandı. Emniyet güçleri ilçede geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. olaylar_yeniden.jpgYeni bir olayın çıkmaması için çevre illerden gelen çevik kuvvet ekipleri ve özel hareket timleri, ilçede yaya ve otomobil ile sürekli devriye gezdi. Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü etrafında da geniş güvenlik önlemleri alan çevik kuvvet emniyet caddesini trafiğe kapadı. Gece devriye gezen çevik kuvvet ekipleri, caddede gezenküçük gruplara evlerine gitmeleri yönünde uyarılarda bulundu.
SANSÜRSÜZ/MİLLİYET

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.