T a r a f s ı z D e ğ i l i z

1 MAYISTA TV'lere Taksim'de yayın yasağı

3 bin polis Taksim Meydanı çevresinde önlem aldı. Polis, TV'lere Taksim'den canlı yayın yasaklandı. Polis, DİSK üyelerine Çamlıca gişelerinde gaz bombası ile müdahale etti

Beşiktaş İsklesin'nde toplanan gruba polis gözyaşartıcı gaz sıkarak müdahale etti.

Polis, Ankara'dan İstanbul'a gelen DİSK üyelerine Çamlıca gişelerinde gaz bombası ile müdahale etti. Yolu kapatan kalabalık müdahale sonrası dağıtıldı.

TAKSİM MEYDANI'NA YÜRÜMEK İSTEYEN GRUP POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları için Taksim'e çıkmak isteyen bir grup polis tarafından gözaltına alındı. Polisle grup üyeleri arasında kısa süreli arbede yaşandı.

1 Mayıs İşçi Bayramı'nı Taksim Meydanı'nda kutlamak isteyen bir grup polis tarafından engellendi. Yaklaşık 20 kişilik grup Beşiktaş İnönü Stadı'ndan yürüyerek, ellerindeki pankartlarla Taksim'e doğru gitmek isteyince, bölgede önlem alan Çevik Kuvvet'in engellemesiyle karşılandı. Valilik tarafından daha önce yapılan açıklama gereği kutlamaların Taksim Meydanı'nda yapılmasının yasaklanmasına rağmen polise direnen grup gözaltına alındı. Grup üyelerine seslenen polis, yapmak istediklerinin yasadışı olduğunu belirterek, uyarıda bulundu. Uyarılara aldırış etmeyen grup ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Daha sonra gruba müdahale eden polis, şahısları tek tek etkisiz hale getirerek, ekip araçlarına bindirdi ve sorgulamak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Bu arada Çevik Kuvvet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı gözlemlenirken, Taksim'e çıkan caddelerde belirli aralıklarla güvenlik önlemi alan polis ekipleri meydana giriş ve çıkışları tamamen kontrol altında tutuyor. Sabah saatlerinden bu yana bölgede konuşlanmaya başlayan Çevik Kuvvet ekipleri belirli mesafelerde güvenlik kordonu oluşturmuş durumda...

iyibilgi

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.