T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Lafa gelince kadın hakları eğlenceye gelince dansözsüz olmaz!

Gerici Oda TV, yılbaşı geceleri televizyonlarda kadın vücudunun para için teşhir edildiği dansöz yayınlarının yapılmamasından dert yanarak, ahlaksız bir video yayınladı.

Gayri ahlaki ve İslam’a mugayir faaliyetler, son yüz yılda Türk-İslam kültürüne sokuşturuldu ve “adet” adı altında insanlara empoze edildi. Asimile etmeye çalıştıkları Müslüman Türklere; ahlaka ve edebe uymayan bu faaliyetleri meşru göstermeye çalışan zihniyet ve Türkiye'deki maşaları, Hristiyan takvimine göre hazırlanan yılbaşını “Noel Bayramı değil, yeni yılı kutluyoruz” diyerek çoğunlukla kabul ettirdi. Aynı zamanda ‘dansöz oynatmak’ gibi hiçbir sanatsal değeri olmayan, tamamen kadın vücudundan para kazanmayı amaçlayan, İslam’a uymayan ve edep dışı bir faaliyet de “yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi” olarak kabul ettirilmeye çalışıldı.

Seksenli, doksanlı yıllarda televizyonlarda dansöz oynatarak yılbaşını sözde kutlayan laikçiler, o günlerin özlemiyle gerici yayınlara internet üzerinden devam etmeye çalışıyor.

Türkiye’de “İslam’a mugayir yayın” dendiği zaman akla gelen ilk medya organlarından tetikçi Oda TV de, okuyucularına dansöz yayını yaptı. Türkiye’de belli bir kesimin tanıdığı “dansözlerin” derleme videosunu hazırlayan Oda TV, “yılbaşı hediyesi” diyerek görüntüleri yayınladı.

Görüntülerin yer aldığı haberde, “Bir dönem Türkiye’de yılbaşlarında, televizyonlarda dansözlerin gösterileri yer alırdı. Evinde yılbaşını kutlayanlar, televizyon ekranlarına kilitlenir, Türkiye’nin en iyi dansözlerini seyrederdi. Artık, yılbaşı geceleri televizyon ekranlarında dansözleri göremiyoruz. Bu yüzden Odatv size yeni yıl hediyesi olarak Türkiye’nin en iyi dansözlerinin videosunu derledi… İşte Nesrin Topkapı’dan Tanyeli’ye, Asena’dan Didem'e Türkiye’nin yılbaşı kutlamaları tarihine damga vuran en iyi dansöz performansları” ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: YENİ AKİT

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.