T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Diyala'da İşgalçi'ye Ağır Darbe....

بسماللهالرحمنالرحيم

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِن دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَن يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَلَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُم بِبَعْضٍ لَّهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَصَلَوَاتٌ وَمَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيراً وَلَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ

“Onlar "Rabbimiz Allah'tır" demelerinden başka bir sebep olmaksızın haksız yere yurtlarından çıkarıldılar. Eğer Allah insanların bir kısmını bir kısmı ile defetmeseydi manastırlar, kiliseler, havralar ve içinde Allah'ın adı çok anılan mescidler elbette yıkılırdı. Şüphesiz Allah kendi (dini) ne yardım edene yardım edecektir. Şüphesiz Allah çok güçlüdür, çok izetlidir (her şeye galiptir).”Hacc/40

Hamd ve Övgü Allah'a dır c.c. Salat ve Selam Barış ve Esenlik Efendisi s.a.v üzerine,ehlibeytine,ashabına,kıyamete kadar kendisine tabi olan müminler üzerine olsun..

Irak İslam Devleti mücahit aslanları hafif,orta ve ağır silahların tüm çeşitleriyle işgalci ABD ve mürted ordusuna karşı Diyala'da Mukdadıya bölgesinde işgalçilere karşı saldırı düzenlediler.Allah'ın lütfu ile tek mermi atamıyan düşman silahları susturuldu.Düşman en az 30 Kafir ve mürted ölü kayıp verdi, hummer, zırhlı araç ve aynı yerde bulunan ulusal muhafızlara ait diğer araclar tahrip edildi.

Diyala'da İşgalcilerin Müslümanlara yaptıkları ZULÜM

"..Üstünlük,ançak Allah'a,O'nun elçisine ve müminlere mahsusdur.Fakat münafıklar bilmezler." Münafıkun:8

Information Ministry
The Islamic State of Iraq

4 Jumada Al Akhira 1428 - 19/6/2007

ŞEHADET VAKTİ

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.