T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Somali'de operasyonlar !

Somali'de direnişçiler işgalcilere karşı yeni operasyonlar yaptılar

As-salamu alaikum wa rahmatullahi wa Barakaatuh,

Somalinin Başkenti Mogadishu da Münafık Somali Hükümetinin uyguladığı sokağa çıkma yasağı sonrasında mücahid kardeşlerimiz taktik değiştirmişler ve işgalci kafir,münafık askerlerle sokağa çıkma saatlerinde yüzyüze çarpışmaktan vazgeçmişlerdir. Sokağa çıkma yasağı uygulandığı saatlerde mücahid kardeşlerimiz taktik gereği uzaktan kumandalı yada zaman ayarlı bombalar kullanarak İşgalci Kafir ve Münafık Somali kuvvetleri ile mücadele edeceklerdir.

Bu taktiğin ilk adımı olarak 26 Haziran 2007 tarihinde Münafık Somali Kuvvetlerine ait hedeflere 5 bombalı operasyon düzenlenmiş ve elhamdulillah operasyonlarda hedefler isabetli olmuştur.

Mücahid kardeşlerce açıklanan bombalama operasyonları Howlwaadag bölgesindeki Münafık Somali Kuvvetlerinin merkezini hedef almıştır. Bu operasyon sonucunda birçok Münafık yaralanmış,diğerleri ise fareler gibi kaçmıştır. Düzenlenen operasyonumuz aynı zamanda işgalci kafirlere de bir ihtar olmuştur. Bölgedeki merkezin bombalanmasından sonra planlanan operasyon devamı ise münafık kuvvetlere gelecek olan yardımı engellemek olmuş ve operasyon bölgesine kuvvet sevkeden münafık güçlerin geçeceği güzargah üzerine yerleştirilen bombalar takviye kuvvetleri darmadağın etmiştir. Operasyona 25 kadar mücahid kardeş katılmış ve mücahid kardeşler bombaların patlamasından sonra kaçışan münafık kuvvetler üzerine orta hafif otomatik silahlarla ateş açmışlardır. Açılan ateş tamamen münafık kuvvetleri dağıtıcı ve bölgeden kaçırıcı nitelikte olmuştur.

Operasyon sonucunda 8 münafık asker öldürülmüştür.

Bu operasyonun asıl amacı işgalci kafir ve münafık somali askerlerine Mücahid Kardeşlerin Cihad konusundaki ısrarını hatırlatmak ve her ne şartta olursa olsun Kutsal Cihadın devam edeceğini bildirmektir. İşgalci Kafir ve Münafık Kuvvetler her ne yaparlarsa yapsınlar Mücahid Kardeşlerin Cihad İsteğini Kıramayacaklardır.

Allahu Akbar,Allahu Akbar,Allahu Akbar

Kaynak: Almujaahid.com, ŞEHADET VAKTİ

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.