16 Ekim 2007

ŞOKKKK!!!! ŞOKKKK !!!!! "PKK terör örgütünün 13 askerimizi şehit ettiği video görüntüleri

PKK’nın Şırnak baskını’ diye yayınladı!

Yayınladığı video görüntülerle dikkat çeken www.youtube.com internet sitesi büyük bir skandala imza atarak PKK terör örgütünün 13 askerimizi şehit ettiği video görüntülerine yer verdi.

Ahmet Ocaklı'nın haberi...

Yayınlandığı video görüntüleriyle dikkat çeken www.youtube.com internet sitesi büyük bir skandala imza atarak PKK terör örgütünün 13 askerimizi şehit ettiği video görüntülerine yer verdi. “Gerilla eylemde özel tim mevzilerini vuruyor” başlığı altında, http://www.youtube.com/watch?v=2T7Fuqs94HQ&NR=1 linkiyle verilen görüntünün Şırnak’ta 13 askerin şehit edildiği baskının görüntüleri olduğu iddiasına da sitede yer veriliyor. ‘Biji Gerilla’, ‘Gerilla Eylemde’ yazılarının dikkat çektiği görüntülerde, teröristlerin ellerinde hafif ve ağır makineli tüfeklerle gerçekleştirdikleri baskın görüntüleri yer alıyor.

Sitenin, daha şehitlerin kanının kurumadığı ve bütün Türkiye’de ‘teröre lanet yürüyüşlerinin’ düzenlendiği bir dönemde adeta örgütün reklamının yapıldığı hain saldırının görüntülerine yer vermesi büyük tepkiye yol açtı.

İşte video paylaşım sitesi You Tube'de yayınlanan skandal görüntü:





13 ASKER ŞEHİT EDİLMİŞTİ

7 Ekim tarihinde Türk askerine yönelik son yılların en büyük terörist saldırısı gerçekleştirilmiş ve 13 askerimiz şehit edilmişti. Şırnak’ın Küpeli Dağı bölgesinde operasyona çıkan askeri birliğe, uzaktan kumandalı mayın ve makineli tüfeklerle saldırıda bulanan teröristler, Bolu Komando Tugayı'na bağlı birlikten 1 astsubay ve 12 Mehmetçiği şehit etmişti.

8SUTUN ÖZEL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.