T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] Namussuz namuslu kadın!


²oo6 - ²oo7 @ Blog & Mail

Namussuz namuslu kadın(lar) yaptıkları onca namussusluğa rağmen ben namusluyum, ben var ya en namusluyum diye yırtınırken ve namuslu olduğunu kendisinden başkası bilmezken namussuz olduğunu da yine kendisinden başka herkes bilirken çıkıp ta ben gelmiş geçmiş en namuslu insanım edasıyla yürürken, aklı erkelerin paltolunun içinde gezerken ve kocasına her gün yeni boynuzlar takarken hala ve hala ben namusluğum diyorlar ya işte buna şaşıp kalıyorum.

Yaşı geçmiş işi bitmiş bu zevat(lar) o kadar ben namusluğum diyor ki biraz daha dese hani sanırsınız o bir melek el değmemiş bakire. Tabi ki kimse sanmaz çünkü görünen sürtüktür lafa bakılmaz. Bir insanın suratına bakar ve az çok bir fikir sahibi olursunuz o insan(lar) hakkında. Ruhları kirlenen bu insan(lar) yani beyinleri karaktersizlikten başka hiçbir şeye çalışmayan namussus namuslular sanırlar ki dünya kendi etrafında dönüyor.

Şimdi biraz gerçekçi olalım. Bir. Her namusluyum diyen namuslu olmaz. İki. Kocasını başka erkeklerle (Erkeklerle diyorum çünkü bir erkek olsa hadi sevdi falan, filan dersin ama futbol takımı kuracak kadar erkek olunca farklı oluyor) al-da-tır-ken ve yattığı erkeklerin altında ben namusluyum diye inlerken de namuslu olunmuyor. Çok namuslu olan bu insan(lar) çocukları yaşlarındaki insanlarla kırıştırırken çocuklarındanda utanmazlar ama yinede çok namusludurlar.

Son Nefes e/Günlük

http://sahirzamanlar.blogcu.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.