T a r a f s ı z D e ğ i l i z

"Ey Dünya Müslümanları Birleşin, Birlik Olun!"

"Ey Dünya Müslümanları Birleşin, Birlik Olun!"

Filistin'in işgal edilmiş bölgelerindeki İslâmî hareketin Lideri Raid Sallah, "Siyonizm yok olacaktır, umarım bu yok oluşun başlangıcı İstanbul'dan başlayacaktır" dedi.


Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi, Filistin'in işgal edilmiş bölgelerindeki İslâmî hareketin Lideri Raed Sallah ve yanında bulunan heyeti Şehzade Mehmet Sofrası'nda ağırladı.

Oldukça samimi bir atmosferde ve karşılıklı iyi dilek temennileriyle gerçekleşen programda Sallah, "Bana bir mektup getirdiklerinde bunun çok ama çok özel bir mektup olduğunu vurgulamışlardı. Mektuba baktığımda güzel bir dosttan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'dan geldiğini gördüm. Fetih programına davet ediyorlardı. O sene uçak bulamadığımız için gelememiştik. Ama bir sonraki sene için planlar yaptık ve on binlerin katıldığı muhteşem bir program yaşadık ve fetih şölenini yaşama şerefine nail olduk" dedi.

"Ey dünya Müslümanları birleşin, birlik olun"

Sallah, Siyonizm'in son bulacağını ancak bunun İstanbul'dan başlayan bir hareketle gerçekleşmesini temenni ettiklerini vurguladı.

Yahudilerin Filistin'i ele geçirdiklerinde Mescid-i Aksa'nın tepesine İsrail bayrağı çektiğini ve işgal ettiklerini hatırlatan Sallah, Ancak Türk Büyükelçisi olayı duydu ve Aksa'ya gelerek şunları söyledi:

'Siz silahlarınızla Araplara galip gelmiş olabilirsiniz. Ancak Aksa Müslümanlara aittir. Derhal o bayrağı indirin' İşte bu olayla Müslümanların iffeti ve şerefi korunmuştur."

İşgalin sona ermesi için de Türkiye'nin bugün önemli görevler üstlenmesi gerektiğini kaydeden Sallah, "Sultan Abdülhamit, Müslümanlara birleşin çağrısı yapıyordu. Biz de aynısını söylüyoruz. Ey dünya Müslümanları birleşin, birlik olun. İnanıyoruz ki zafer elbet Müslümanların olacaktır."

"Kavmiyetçiliği, ırkçılığı net bir şekilde ret etmeliyiz"

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) hakkında kısa bir bilgi veren AGD İstanbul Şube başkanı Ö. Fuat Günday, "Milli Görüş'ün gençlik teşkilatı olan AGD Siyonizm'i ve yaptıklarını halkımıza anlatıyor. Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) adı altında yürütülen çalışmalara aslında Büyük İsrail'i kurmak için atılan adımlardır. Biz bunları halkımıza anlatmaya çalışıyoruz." dedi.

'Müminler ancak kardeştirler' anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Günday, bu kötü gidişatın ancak İslam Birliği'nin kurulmasıyla ortadan kalkacağını savundu. İslam ümmetinin kavmiyetçiliği, ırkçılığı net bir şekilde ret etmesi gerektiğini kaydeden Günday, "Müslümanlar haritalardaki sınırların coğrafi bir ayrımdan ibaret olduğunu bilmelidirler" şeklinde konuştu.

Öte yandan programa AGD İstanbul Şubesi'ni temsilen İl Başkan yardımcıları Arslan Ateş, Yusuf Eren, Şerafettin Kalay, Mehmet Titiz ve Selman Duran katıldı. Program Filistin heyeti ile karşılıklı hediyeleşmelerle son buldu.


--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com/
-------------------------------------------------------------------------
İster Mermi Kullansın, İster Oy Pusulası,
İnsan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı...
-------------------------------------------------------------------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.