T a r a f s ı z D e ğ i l i z

İNSANIN BİTTİĞİ AN..

İNSANIN BİTTİĞİ AN, GÜCÜNÜN TAKATININ KALMADIĞI AN, GÖZYAŞLARINA GARK OLDUĞU AN..HANGİ ANDIR..! VEYA İNSAN NEDEN BİTER..! İNSANI BİTİREN NEDİR..! ÖNÜMDE MEDİNEDEN GELEN BİR AVUÇ KUM VAR..! BELKİ HİÇBİR ZAMAN GÖREMEYECEĞİM O MÜBAREK BELDEDEN DUALARIM KARŞILIĞINDA BANA GELEN MİSK KOKULU BİR AVUÇ TOPRAK..! ÖYLE MİSK KOKULU Kİ SANKİ CENNETİN KOKUSU KAPLI KENDİSİNDE..! BİR ZAMANLAR MÜBAREK AYAKLARIN BASTIĞI BİR AVUÇ TOPRAK..! BİR AVUÇ TOPRAK BİR İNSANIN BİTTİĞİ ANA SEBEP OLUR MU? EĞER TOPRAK SEVGİLİLER SEVGİLİSİNİN BASTIĞI YERLERDEN GELMİŞSE İNSAN BİTER, HATTA ÖLÜRDE KİMSE ANLAYAMAZ...TA BU ZAMANDAN FERYAT EDER GEÇMİŞ ZAMANA..! BU CANININ CANINDAN DAHA DEĞERLİ OLMASINDANDIR..! BU AŞK DEĞİL BU SEVDA DEĞİL BU BİR İLAHA BAĞLILIĞIN, KALBE KOYDUĞU EN BÜYÜK HEDİYEDİR..NE AŞK LEZZETİNDE NEDE SEVDA LEZZETİNDE, RESULİ KOKUNUN İLAHİ GERÇEĞİNDE YOK OLMA ARZUSUDUR..BU RESUL İLE ALLAH İÇİN FERYAT EDİŞTİR..BİR AVUÇ TOPRAK BİR İNSANIN BİTTİĞİ ANI YAŞATIR..! GÖZLERDEN AKAN YAŞ FERYAT EDENDİR..ÖZLEM DEĞİLDİR GERÇEĞİN KENDİSİ, BU KULUN RABBE RUKU EDİŞİDİR..LA İLAHE İLLALLAH DİYE HAYKIRMASIDIR..! BİR İNSANIN BİTTİĞİ AN GERÇEĞİN BAŞLADIĞI ANDIR..!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.