T a r a f s ı z D e ğ i l i z

SEYH NAZIM KIBRISI "RUSYA NE ISTIYOR?!"

Rusyane istiyor?

Bismillahirrahmanirrahim

Þu deli Peter dedikleri rus imparator'ýn hedefi Rusya'yý dünya'da bir nümera yapýp dünya'ya hüküm etmekdi. Þimdi Avrupa ve Asya arasýnda tutulmuþ durumdalar ama hayalleri sýcak denizlere varmak.

Ve Rusya çok iyi biliyorki, kim orta doðu'yu kontrol ederse üç kýt'ayý Avrupa, Asya ve Afrika'yý kontrol eder. Orta doðu hem zahir hem batin güç merkezidir. Rusla'rin hayali oraya gelmektir. Tek engelleri Türkiye ve eskiden Osmanlý Imparatorluk'du. Bu güçlü imparatorluk'u bertaraf etmeye calýsýyorlardýki güney'e hint okyanusu'na ve orta doðu'ya yollar acýlsýn. O zamanlarý Osmanlý Imparatorluk vardý. Þimde ise yolu kesen güçlü Türk devleti var.

Türk ordusu Kuzey Irak'a girince, Irak bölgelerine girmek uluslar arasý yasalarýna karþý diyecekler, niye girdiniz diyecekler Ruslar. Cünkü Baðdad ile Rusya arasýnda bir karþýlýklý askeri yardým anlaþmasý var. Ve Rusya þimdi tüm gücünü topluyor ve hazýrlanýyor. Türk ordusu Irak'a girdiði vakit, Ruslar kuzey'den gelecekler.

Bu Rusya'nýn son þansý yüz yýllarca sürdürdükleri hayali gercekleþtirmeye. Bu fýrsatý kacýrýrlarsa biliyorlarki Rusya yerine Amerika dünya'ya hüküm sürüp orta doðu'yu tamamen kontrol altýna alacak – son fýrsat Ruslara. Ve þimdi aniden gelmeye hazýrlanýyorlar.

Amerikanlar Baðdad'ýn iþini hýzlý bitirip Suudi Arabistan'a gidecekler cünkü ordaki yönetimden mutlu deðiller. Emir 'Abdullâh ve yardýmcýlarý Amerika'ya karþýlar. O yüzden Amerika Suudu Arabistan'ý zamaný gelince üc parçaya bölecek. Birinci bölge kutsal yerler. Bu yerler Haþemilere verilecektir. Ayný eskiden olduĝu gibi. Ahlu l'simma wa l-jamâ Mekke ve Riyad yerlerini kontrol altýna alacak. Diyer bölgeler anlamsýz.

Sonra Amerikan'lar Iran'a gecip iþini bitirecek. Suria ellerini havaya kaldýracak. Amerika'ya karþý gücü yok. Suria, Lübnan ve Mýsýr Amerika'ya karþý savaþmaya gücleri yok.

O bölgede en önemli ve en tehlikeli hareket Rusla'rin hareketi olacak. Kendilerini hazýrlýyorlar. Asya ve Avrupa'danda destek bekliyorlar. Avrupa'nýn solcularýndan bekliyorlar. Chirac ve akýlsýz Alman baþbakan'ýn günleri sayýlmýþdýr. Chirac Ingiltere'yede karþý bir tehlike. Ak denizde bulunan Amerikan gemilerini ateþe tutabilir. O yüzden burdan oraya gidiyorlar…

Ama X. söylediki bana Rus ordusu Türkiye'nin sýnýrlarýna gelmiþ. 800000 Rus askeri Karabað bölgesinde toplanýyor. Güclü bir ordu topluyorlar ve bekliyorlar. Türk ordusu ise Trakya'dan birlikler alýp güneye gönderiyor. Böylece Ruslara Istanbul'a girmek kolay olacaktýr.

Istanbul boþ olacak. Askerlerin coðu Amuk denilen bölgede olacaklar. Burasý Aleppo'nun kuzey'inde bir yer. Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.s.) bir hadisine göre bu bölge büyük savaþýn olacaðý yer. Amerikan Hava Kuvvet'lerin Üstü bulunduðu Incirlik þehirin altýnda bulunuyor bu Amuk ovasý. Bu ova beklenen büyük harbin yeri olacak.

Peygamber Efendimiz (s.a.v.s.) derki „bani asfar" yani kýrmýzý baþlýlar (kominisler) Amuk ovasýna gelecekler. 80 birlik olacak ve her birinde 12000 asker. X'in haberine göre þimdi 800000 asker Türkiye sýnýrlarýnda bekliyor. Gelecekler. Amerika böyle gelince, bunlar böyle gelecek ve bölge kilitlenecek.

O yüzden Amerika Irak'in iþini cabuk bitirmeye bakacak. Onlarda Ruslarý bekliyor. Cok asker dolu ucak gemileri geliyor Ýskenderun'a. Ordular toplanýyor o bölgede. Ve Allah biliyor doðru sayýlarý ne kadar…

Büyük Þeyh hep bana anlatýyordu Þam'danda Amuk ovasýna Ruslara karþý savaþacak bir güc gelecek diye. Bu ordu üç bölümden olacak: Birinci birlik kaçacak çünkü savaþmaya halleri yok. Ýkinci birlik savaþacak ve þehit düþecek. Sonra üçüncü birlik cýkacak yola. Allah'dan manevi destek yetiþecek ve bu birlik Rus ordusunu darma daðan edecek. Türkiye'ye yollar açýlacak. Ruslar bu bölgeden düþecekler. O sýrada Alman'lar Avrupa'dan Rusya'ya ve Japon'lar Asya'dan Çin'lere saldýracak… Ve gine bir hadis derki „Al-Malhamat al-kubrâ" (büyük savaþ) ve Konstantinopel'in ikinci fethi 6 ay içinde olacak diye. Yedinci ayda Deccal cýkar.

Deccal ordusunu yahudiler ve þerefsiz kadinlar'dan toplar. Sonra Mehdi aleyhis selam ve Seyyidina Isa cýkarlar ve Deccal ve inanmýyanlarýn iþlerini bitirirler… 40 gün sürer Deccal'ýn hükmü. Horosan'dan cýkar. Þu an kendisi hint okyanusun'da bir görünmeyen adada (melekler tarafýn'dan) tutuluyor. Zamaný vakti gelince Hindistan'dan gelip, Iran'a ve Horasan'a yürüyecek. Tüm dünyayý gezecek. Gezisi Þam kapularýnda son bulacak. Seyyidina Isa gelip Deccal'ý öldürecek. Baþka kimse deĝil.

Allah bizleri Deccal ve askerlerinden ve yardýmcýlarýndan korusun.. her yerde bulunan kötü insan kaynýyan kötülük merkezlerine ateþ yarýsýn...

el-Fatiha



Get easy, one-click access to your favorites. Make Yahoo! your homepage.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.