25 Aralık 2007

[ANADOLU HABER] 28 Şubat ABD tezgahı

28 Şubat ABD tezgahı

saadet

Pendik'te "10. Yılında 28 Şubat" panelinde konuşan Başkanı Bülent Orakoğlu, 28 Şubat'ın Amerika ve İsrail'in tezgahladığı BOP'un bir halkası olduğunu, Batı Çalışma Grubu'nun ise TSK içinde yasal bir kurum olmadığını ve Amerikan çıkarları için çalışan bir çete olduğunu söyledi. Orakoğlu, "Darbeciler, Atina'da Amerikan Büyükelçiliği'nde toplandılar. Orada kurulan BÇG, Cumhurbaşkanı'nı, Cumhuriyet Başsavcısı'nı, işçi sendikalarını ve esnaf derneklerini Amerikan çıkarları için kullanmıştır" dedi.


Selami Çalışkan
Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "10. Yılında 28 Şubat" panelinde konuşan Emniyet Genel Müdürlüğü, İstihbarat Dairesi eski Başkanı Bülent Orakoğlu, 28 Şubat 'ın Amerika ve İsrail'in tezgahladığı BOP'un bir halkası olduğunu, Batı Çalışma Grubu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri içinde yasal bir kurum olmadığını, Amerikan çıkarları için çalışan bir çete olduğunu söyledi. BÇG, ABD'nin Atina Büyükelçiliğinde kuruldu
Pendik AKM'deki 28 Şubat paneli, Saadet Partisi, Pendik İlçe Başkanı Dr. İsmail Haskul'un Şair Sezai Karakoç'tan okuduğu şiirli konuşmasıyla başladı. Paneli yöneten yazarlarımızdan Mustafa Kurdaş'ın " 28 Şubat darbesinin kaynağı nedir?" sorusuna panelistlerden Emniyet Genel Müdürlüğü, İstihbarat Dairesi eski Başkanı Bülent Orakoğlu, " 28 Şubat dış kaynaklı bir darbedir" cevabını verdikten sonra şöyle devam etti: "Darbeciler, Atina'da Amerikan Büyükelçiliği'nde toplandılar. Orada Batı Çalışma Grubu kuruldu. Türk Silahlı Kuvvetleri içinde yasal olmayan bir kurum olan Batı Çalışma Grubu, medyayı, Cumhurbaşkanını, Cumhuriyet Başsavcısını, işçi sendikalarını ve esnaf derneklerini Amerikan çıkarları için kullanmıştır. Darbecileri ortaya çıkaran benim. Bu yüzden askeri mahkemece tutuklandım. 2 ay hapsedildim"

28 Şubat'tan devlet ve millet zararlı çıktı
Saadet Partisi, GİK üyesi hukukçu Şeref Malkoç, 28 Şubat'tan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yara aldığını, darbenin, milletimizin özgür iradesiyle seçtiği bir hükemete karşı yacpıldığını, devlet ve milletin bu darbeden zararlı çıktığını, Türkiye'de bankaların el değiştirdiğini, 200-400 milyar doların 28 Şubat'tan sonra yurt dışına kaçırıldığını belirterek, 28 Şubat'ın aslında Büyük İsrail Projesi BOP'un bir halkası, AKP iktidarının da bu darbenin bir ürünü olduğunu kaydetti.

Darbelerin hepsi dış kaynaklı

Araştırmacı Yazar Dr. Lütfü Özşahin ise Türkiye'deki bütün darbelerin anayasayı korumak adına anayasayı ihlal eden hukuk dışı ve dış kaynaklı olduğunu söyledi. Özşahin, 28 Şubat'ın 27 Mayıs gibi Ordu içine sızmış, askeri hiyerarşiye uymayan bir grup tarafından tezgahlandığını, mesela 12 Eylül'ü yapanların başında Kenan Evren anılırken, 28 Şubat'ın dönemin Genel Kurmay Başkanı ile değil, Orgeneral Çevik Bir, Deniz Kuvvetleri Komutanı Güven Erkaya, Albay Doğu Aktulga isimleriyle anıldığını kaydetti.

Mağdurlar dava açsın, 28 Şubatçılar yargılansın
Panelistler, darbe yapanların yanına kar kalmaması için milletin, seçtiği hükümetlere sahip çıkması, darbecilerle mutlaka yüzleşmesi, bunun için de bir 28 Şubat darbesinde mağdur olan bir Türk vatandaşının darbeciler aleyhine şikayetçi olarak dava açması gerektiğini söylediler. Panelistlerden Malkoç, 28 Şubat darbesinden mağdur olan Millî Görüş lideri ve dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan başta olmak üzere bütün hak sahiplerine haklarının iade edilmesi gerektiğini ifade etti.

Millî olanların yanında olmayanların karşısındayım
Panelistlerin sözleri izleyenler tarafından coşkuyla alkışlanırken, izleyenlerden gelen "Önümüzdeki seçimlerde hangi partiden aday olacaksınız?" şeklindeki bir soruya Orakoğlu şu cevabı verdi: "Ben millî olanların yanında, millî olmayanların
karşısındayım"




--
We are in the world as words are in a book. Each generation is like a line, a phrase...

Dünyada, bir kitabın içerisindeki sözcükler gibiyiz. Her nesil bir satır, bir cümle misali…
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.