T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Danimarkada ki Aleviler Pkk'ya Hizmet Ediyormuş!

Alevilik yahudiliğin hinliğinde ortaya çıkmış bir düşünce olup,Osmanlı döneminde Şeyh Bedrettinin yanında ki Torlak Kemal de yahudi idi Ve bütün düşünceleri bugün alevilerin yahudi düşünceleriyle örtüşmektedir.Bunu Dönmeler mezhebi ile özdeşleşmiş fikirlerin ifadesini bulduğu bir sapkınlık içinde olduklarını ifade edebilmek mümkündür.Aleviler fikir ve düşünceleriyle yahudi Dönmelere,davranışlarında da,ritüellerinde de onlara daha yakın durmaktadır.Aleviler çoğunlukla,İslamdan kopup,Yahudi kabalistliğine yakın görüşlerin sahipleridir.
Menşei itibariyle ve ait olduğu düşüncelerle ve onları taşıyan düşüncelerle daha çok İslamın dışında,İslam kimliklerinden uzak duran,Yahudiliğin kabbalist öğretilerine daha yakın olan bir folklorik yapıda olan topluluklardır. Dinimiz İslam hakkında ki görüşlerinde de İslam inancına asla yakışmayan görüşlerini de saklamışlardır.Bazen de gizleme gereği bile duymamışlardır.Bu Müslüman toplulukta yaşarken,kendine has özellikleri ve içine kapalı halleriyle dönmelere de benzerlikleri vardır.
Alevileri kullanan yahudi bugün Pkk'yı da kullanmakta..İkisini de kullanan yahudi, onların isyankar ruhlarını yıllardır beslemeye, düşüncelerini oluşturmaya devam ettiler. Bugün de bunu kullanıyorlar.
Osmanlı Türk'ünden kurtulma ve amaç birliğinde Aleviler ve dönmeler birlik olmuşlardır.Hiç bir kürt oluşumun olmadığı şekilde..Türkiye Cumhuriyetine dört elle sarılmalarında da, ikisinin de yeniden vatan bulma ve vatana kavuşma hasretlerinin bittiği gerçeği gözardı edilebilir mi?
Böylece bu müslüman halka rağmen dayatılan düşünceler ve zülümlerin bir açıklaması da kendiliğinden ortaya çıkmaz mı? Bu ülkeyi yıllardır aradıkları ve sahip oldukları ve olmayı düşündüklerine kavuştukları bir anda terk etmek ve mücadele vermemek mümkün mü? Derin sahiplenmenin nerelere dayandığını anlamadan,olaya yüzeysellik katarak anlamsızlaştırmaya gerek var mı?
Bugün alevilerin sahip olduklarına da sahiplik eden,fikirlerine ve rahat ve huzurlarına da kaynaklık eden siyonist yahudiler, düşünce olarak, akıl vermekten ve yönlendirmekten asla vazgeçmediler.
Tarihsel süreçte de bu hep böyle oldu.Temel karekterleriyle tezahür eden tek gerçek,İslam peygamberini öldürmeyi aklına koyan Yahudiler,O'na inanalara da düşmanlık etmek ve yok etmek düşüncesini asla terk etmemiştir. Müşrikleri fikirleriyle kışkırtanlar,bu gün ümmetine ihanet olacak şer odaklarında yuvalanmayı ve amaçlarına ulaşmak için de, her şer ittifak içinde olmayı mübah görmekteler.
Avrupa da ki, Alevilerin de, PKK yı desteklemeleri bu tarihsel gerçeklerle örtüşmektedir.

--
Korkaklıkta mahçup olmak,ilerlemekte şeref var.İnsan,korkaklık gösterek, kaderin cilvesinden yakasını kurtaramaz.

Web Sitemiz: http://www.gencmusalli.com
http://www.dersaadet.org
Blogumuz: http://gencmusalli.blogspot.com
http://dusunceufuklarinda.blogcu.com

Hasan Ahmet Evliyaoğlu
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.