T a r a f s ı z D e ğ i l i z

MÜSLÜMAN ÖĞRENCİLERLE TKP'Lİ ÖĞRENCİLER ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Müslüman Öğrenciler Ayakta!
Ülkenin genelinde hakim olan teslimiyetçi kimliğe karşı direnen bir avuç üniversiteli genç faşizanca bastırılmaya çalışıldı!
Türkiye'ye hakim olan ve sözde İslami kimliğe bürünmüş bir takım zevatı bahane ederek Tevhidi çağrıya dil uzatan çürümüş batıl ideolojinin beyinsiz takipçilerine karşı haklı tepkisini dile getiren bir grup müslüman öğrenci sol görüşlü öğrenciler ve tağuti düzenin emir erlerinin ortak düzenlediği saldırılar sonucu sindirilmeye çalışıldı. Olayda çok sayıda müslüman öğrenci hiç üniversiteye alınmazken içeride kalan az sayıda öğrenci ise ağır şekilde yaralandı ve zorbaca göz altına alındı. İşte olaylar hakkında müslüman öğrencilerin açıklaması:
Salı ve Çarşamba günü İ.Ü Edebiyat Fakültesinde yaşanan olaylar ve medyanın tutumuyla ilgili açıklamamızdır.

Allah'ın adıyla…

Salı günü cuntacı sistemin üniversite uzantısı olan TKP'li öğrenciler; İslama bağlılığı sadece isimde kalan, her defasında kendilerinin İslami değil muhafazakâr demokrat olduklarını söyleyen, söylem ve icraatları ile İslam şeriatıyla hiçbir ilgisi olmayan AKP ve Fethullah Gülen hareketinin ABD ile olan ilişkilerini bahane ederek İslama ve Şeriata hakaret içerikli bir bildiri dağıttılar.

Müslüman öğrenciler olarak bu bildiriyi dağıtılan yerlerden toplayıp tepkimizi gösterdik. O gün sayılarının azlığından olsa gerek TKP'li öğrenciler hiçbir tepki göstermediler.

Dün (Çarşamba) ise sabahın erken saatlerinde Edebiyat Fakültesinde yoğun güvenlik önlemleri alınmasından dolayı diğer fakültelerdeki arkadaşlarımız polisin müdahalesi ile okula alınmadılar. Bu keyfiyet bir tek bizim için geçerliydi. Çünkü TKP'li öğrencilerin okuldaki sayılarının en az üç katı bir öğrenci sayısı bulunuyordu okulda…

Müslüman öğrenciler olarak buna rağmen okulda çıkabilecek bir gerginlikten dolayı hazırlıklı olmaya çalıştık. Öğlen saatlerinde TKP'li öğrenciler kantinden yürüyüşe geçerek Hergele meydanına doğru sloganlar eşliğinde yürümeye başladılar. "Kahrolsun emperyalizm, Kahrolsun Şeriat, Şeriata geçit vermeyeceğiz" gibisinden sloganlar atan bu İslam düşmanlarına Müslüman Öğrenciler olarak müdahale ettik. Yaklaşık on dakika süren kavganın ardından okula giren çevik kuvvet polislerinin müdahalesiyle kavga sona erdi. Her iki taraftan yaklaşık on öğrenci bu kavga sonunda ağır bir şekilde yaralandı. Bu arada kendi kardeşlerimizi acilen hastaneye götürdük. İçeride kalan bazı arkadaşlarımıza polis sert bir şekilde müdahale ederek gözaltına aldı. Gözaltına alınan sekiz arkadaşımıza bugün (Perşembe) sabah saatlerinde okulda gözaltına alınan bir kardeşimizin eklenmesiyle sayı dokuza yükseldi. Polis herhalde gözaltına aldığı arkadaşlarımızın sayısını az bulmuş ki gözaltı süresini bir gün daha uzatarak mahkemeyi yarına erteledi. Yarın saat 12–13 gibi kardeşlerimizin mahkemeye çıkması bekleniyor.

Dün olay sonrası bazı haberlerde çıktığı gibi Müslüman Öğrenciler bu kavgaya ne Fethullah Gülen ne de AKP için girmiş değillerdir. Zaten bunların politikaları ve söylemleriyle hiçbir ilişkimiz yoktur. Kavgaya karışmamızın tek sebebi Allah'ın dini olan İslam'a saldırılmasıdır. Şunu belirtelim ki İslam'a ve İslami değerlere saldırı teşebbüsünde bulunacak herkese cevabımız aynı olacaktır.

Yaşasın İslam..!

Yaşasın Şeriat..!

Yaşasın İslami Mücadelemiz..!
Not: Gözaltındaki kardeşlerimiz yarın(Cuma) saat 12–13 gibi mahkemeye çıkarılmak üzere Sultanahmet Adliyesine getirileceklerdir. Kardeşlerimizi yalnız bırakmayalım.

MÜSLÜMAN ÖĞRENCİLER


--

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.