T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] Duydunuz mu?

Saygideger Vatandasim,

Size bu iletiyi Turkiye'de cogu kisinin bildigi, daha dogrusu bildigini sandigi ama aslinda yanlis bildigi bir konuyu acikliga kavusturmak icin gonderiyorum. Hic merak ettiniz mi Gorkem Ates hakkindaki soylentiler daha dogrusu iftiralar neden sona ermiyor. Neden koskoca medya ve koca bir toplum genc bir bireye bu kadar yukleniyor? Neden insanlar durup dururken 17 yasina kadar hakkinda en ufak bir iddia dahi bulunmayan, siradan bir lise ogrencisi olan Gorkem Ates'in ailesine sovmeye basladilar? Hayatta sebepsiz bir sey olmayacagina gore, 17 yasindaki bir genc hakkindaki iftira kampanyasindan kimin ne cikari var? TURKIYE CUMHURIYETI denilen ulkemizde bu rezalet ve medya ve hukuk skandali neden ve nasil yasandi?

Ebû'd-Derdâ radiyallahu anh'den rivayet edildigine gore Nebî sallallahu aleyhi ve sellem soyle buyurdu:
"Kim, (din) kardesinin irz ve namusunu onu giybet edene karsi savunursa, Allah da kiyamet gunu o kimseyi cehennemden korur."
Tirmizî, Birr 20 (IV, 327)

"(Kotu) zandan sakinin; zîrâ o, sozun en yalanidir!"
(Hadîs-i Serîf, Imâm Malik bin Enes, el-Muvatta)

Oncelikle sunu acikca ifade etmek istiyorum ki ben ne pic ne de baska bir seyim. 28 yasinda 11 yildir ZULUM goren genc bir Bilgisayar Muhendisiyim. Turkiye'de "medya denilen ACIMASIZ MAKINENIN" kurbaniyim. Onlar rating ugruna lisedeyken bana musallat olan S. isminde bir SEREFSIZIN IFTIRASINI YAYDILAR VE BANA CEVAP HAKKI TANIMADILAR. Hakkimda oyle bir teror ortami olustu ki kimse kendisine "pic" denilen Gorkem Ates'e yardim etmedi ve dolayisiyla da kendimi savunma hakkim elimden alindi.

"Biz oyle mahluklariz ki, bazen melekler insan yaratilmadiklarina uzulur; bazen de seytanlar bizden olmadiklarina sukrederler."
Hz. Mevlânâ

"Allâhu Teâlâ buyurdu ki: Benden baska yardimcisi olmayan kimseye zulmedene karsi gadabim (intikâmim) siddetlidir."
(Hadîs-i Kudsî, Taberânî)

Bu iletiyi sizlere FARKINDA olmaniz icin gonderiyorum. Gelin ZALIMLERDEN OLMAYIN. CANIMI ALIN AMA ARKAMDAN SOVENLERDEN OLMAYIN.

"Allah zalime muhlet verir. Ceza verecegi zaman geldiginde de ona goz actirmaz, helak eder..."
Muslim, Birr 61

"Fâsik medholundugu zaman, Rabbu'l-Âlemîn gadaplanir ve bundan dolayi Ars titrer."
(Hadîs-i Serîf, Beyhakî)

Son olarak sizlere 2005 yilinda sesimi duyurmak icin actigim ve herhangi bir kar amaci gutmeyen sitem, www.gorkemates.org 'dan bahsetmek istiyorum. Bu sitede benim video goruntumu ve yazdigim 160'dan fazla denemeyi bulabilirsiniz. Sayet benimle yasadiklarim ve yazdiklarim hakkinda fikir beyan etmek ve tartismak isterseniz her zaman acigim. (Sitedeki az da olsa reklamin geliri tekrar sitenin tanitimi icin harcanmaktadir. Asla kar amaci gudulmemektedir.)

Saygilarimla,

Gorkem I. Ates
http://www.gorkemates.org
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.