T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Kim Kimdir Biliyoruz

Güncele dair–1

Chp türban yasağının çözümü konusunda aykırı tavrını daimliyor ki bence bu tavır ya laikliği bilmediğinin ya da gizli gündem sahibi olduğunun izidir. Karayalçın bile türban yasağı kalksın demişken. Bir diğer münazara sorusu garbın ilmini mi yoksa ahlaksızlığını mı aldık. Bu iş göründüğünden karmaşık bir olaydır. Bence biz batının hiçbir şeyini almayalım. Düşünelim, çalışalım batıyla hayırda yarışır hale gelelim. Sayın başbakanın yeniden başlattığı tartışma da bu açıdan yersiz ve gereksiz tam tersine zaman öldürücü bir durum-mevzu. Karneleri aldık. eğitimiin çok derdi var ama birini dile getirelim. Öğretmen maaşları az ve bence bu temel bir sorun. Bu çözülmeli.40 yaşlarında 16 yıllık bir eğitimci tanıyom ev için hala kooperatif taksiti ödüyor. Öbür taraftan aynı yaşlarda bir inşaatçı ya da esnafın ise evi ve arabası artı bankada en az 20 bin ytl si var. Bence öğretmenlik yapan zat boşa lise, üniversite okumuş. Yani ilgililer bu tarafa bakın. Ha bu arada birde Ergenekon mevzu var. Bence hakket ten suçlular ve yanlış yoldalar. Ama ilginç bir durum geçen bir teve de Ergenekonculardan daha usta ve derin küresel bir çetenin elemanı deve kuşu misali çeteleşmenin zararlarından bahis acmıştı. Şaştım utanmazlığın bu derecesine. Semih gemalmaz bence hukukçu falan değil resmen hukuku su-i istimal emelinde. pakistan orta menzilli füze denemesi yapmış darısı bize desem anti Türkler ve Türkiyeciler kıl olur heral.hilari de obama gibi Ermenilere söz vermiş.hilariyi anladıkta obamaya ne oluyor.bu arada Ermeniler böylecene giderse tarihten silinecekler.hem zalim olcan hem mazlum ayaklarına yatcan Museviler gibim.ama akıbet aynı olur.inanmayan tevratı okusun.kuran desem taraflı oluyon derler.anti türbancıların verasında bence ab ,abd ve Siyonist küresel emperyal lobiler var.laiklik ,çağdaşlık,Atatürkçülük falan işin bahanesi.türkiye neden ilerleyemiyor çünkü türkiyenin ekonomisi üretime değil zenginin fakiri hüpletmesine dayalı.yani ülkede öyle bir mekanizma kurulmuş ki zenginler avamı emiyor.AKP bu yapıyı daha adil kılmaya çalışıyor hala başarılı olamadı.başarır mı belki ama zor ve yalnız başına bunu başaramaz.türban gibi yasaklar da söz konusu mekanizmayı sağlama alan tedbirlerden biridir.vural savaş gibilerin sadece derin hipnozda olduğunu düşünüyorum.çocuk zengin babanın evladı.yukarıda söz ettiğimiz mekanizma vesilesiyle elde edilen zenginliğin de varisi.altında bedava araba ve kirli parayla satın aldığı mankenle hız yapıyor,kazanın sonucunda yolu cennete mi cehenneme mi çıkar Allah bilir.veli küçük de yalçın küçük gibi hakkaten küçük adammış iddialar doğruysa.nf.kısakürekin sözü vardıya,bir hayata çattık ki hayata kurmuş pusu.el kaide operasyonu da nerden çıktı.bu işin abd işi olduğunu hala kavrayamayacak kadar basiretten uzaksak işimiz zor.hem de çok zor.Bir de şu Cüneyt ülsever var,adam okuyor mu ne.Nihat gibi geçim derdinde mi annayamadım.Star her açıdanı niye yaptirir acep.



--
kibir yapma
kendine kanma
hata yapmam sanma
sana ,saçma
gelenleri
manasız sanma
sadece kendine yanma
masivaya tapma

selâmün alâ men ittebea'l hüda
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.