T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Konyada Sürdürülen Operasyonlar Hakkında basın Açıklaması


ÇEÇEN İÇKERYA DAYANIŞMA DERNEĞİ

04 Ocak 2008 ÇEÇEN İÇKERYA DAYANIŞMA DERNEĞİ

04 Ocak 2008 HAKKA YÜRÜYÜŞ DERGİSİKONYA

Basın Açıklaması
: Konya'da sürdürülen ve Hizbullah örgütüne yapıldığı iddia edilen operasyonlar ve mağdur Müslümanlar hakkında : Konya'da sürdürülen ve Hizbullah örgütüne yapıldığı iddia edilen operasyonlar ve mağdur Müslümanlar hakkında Önce El Kaide sonra Hizbullah operasyonları Konya son zamanlarda oldukça karışık durumda. Daha evvel El Kaide suçlamasıyla tutuklanan müslümanların çoğunluğunun serbest bırakılmasına rağmen medya tarafından terörist olarak damgalanması Konya müslümanlarında gerginlik meydana getiriyor. Bu sabah saatlerinde Konyanın çeşitli yerlerinde yapılan operasyonlarla Hizbullah örgütü mensubu oldukları iddiasıyla 40'tan fazla kişi gözaltına alındı. Terörle Mücadele birimlerinin kalabalık bir katılımla gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına alınanların Hizbullah bağlantılı olduğu medyaya duyuruldu. Anak daha evvelki operasyonlarda Konya müslümanlarının başına gelenlerden elde edilen tecrube Konya'nın mutedeyyin müslümanlarını endişelendiriyor. Çünkü daha evvel gözaltına alınan ve El Kaide suçlamasıyla tutuklanan müslümanların büyük çoğunluğu olaylarla alakaları olmadığı gerekçesiyle ilk mahkemede salındılar. Buna rağmen medya olayı abartıp tutuklananlar hakkındaki hükmü kesti ve bu kişilerin terörist olduklarına hükmetti bile. Polis evlerde buldukları Çeçen cd lerini bile terör örgütü dokumanı olarak fişleyip bu müslümanların tutuklanmasında delil olarak sundu. Konya bağlantılı operasyonların diğer bir çok ilde de gerçekleştirildiği bildirilirken bu son operasyonların gündemi değiştirmek için yapıldığı izlenimini doğuruyor, olansa masum müslümanlara ve mağdur edilen ailelere oluyor. Daha önce yapılan ve kamuoyuna El Kaide operasyonu diye duyurulan operasyonlarda basın mensupları izinsiz yere müslümanların evlerine girmiş mahremiyete aldırmadan gizli çekimler yapıp her müslümanın evinde olan ayet ve hadislerle süslü levhaları El Kaide dökümanı diye lanse edip Konya'nın mütedeyyin halkını rencide etmişlerdi. ÇEÇEN-DER ve Hakka YÜRÜYÜŞ Dergisi olarak müslümanların evlerinde bulunan Çeçen cd lerinin suç unsuru olarak sayılmasını ve örgüt dökümanı olarak anılmasını şiddetle kınıyoruz. Basının tavrını ve operasyonlardan dolayı mağdur duruma düşen müslümanların halinide Allaha havale ediyoruz.

Çeçen İçkerya Dayanışma Derneği Başkanı

Mustafa Seyfullah Kılıç

Hakka Yürüyüş Avrupa Koordinatörü

Muhammed Nazif Erdoğ

an

--

-----------------------------------------------------------------

"DOĞRU DÜŞÜNCE OLMADAN DOĞRU DÜŞÜNCE FAALİYETİ DE OLMAZ"
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

1 yorum:

  1. Selamun Aleykum Kardeşler Müslümanlara yönelik bu tür caydırıcı ve korkutucu operasyonlar geçmiştede vardı ilerdede var olacak amaç belli elbette kısaca Allah her ne amaçla olursa olsun gerçek Müslümanların yanındadır onların bir hesabı varsa Elbette Allah'ın da bir hesabı vardır ve Allah inşallah zalimlerin hesabını boşa çıkartır ve mazlumların üzerindeki yükü hafifletir azabı ortadan kaldırır. Allah Tüm Müslümanların yar ve yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.