31 Ocak 2008

SADDAM HÜSEYİNİN MEKTUBU...


En müşfik en bağışlayıcı Allah'ın adıyla habercilerimize ve takipçilerine övgüler.


Ahirette hak ettikleri adaletibulacaklar.


Irak halkı, büyük Irak halkı,kadınlar ve erkekler ve Irak silâhlı kuvvetleri ve düşmanına karşı tavrını değiştirmek isteyen bütün herkes, hepinize selâm olsun.


İşgalle ilgili teferruatları,nasılını, niçinini konuşmak istemiyorum,bu işgalcilere nasılyöneliriz ve Irak'ın dışına tekmeleriz,buna odaklanacağım. Daha önce ve çok sayıda mesaj gönderdim.Bazıları kendi sesimdendi,bazıları mass medyaya(büyük, yaygın medyaya) gönderilmişti,fakat hepimizin gayetiyi bildiği gibi, mass medya(medya ağı) bütün dünyada Siyonistlerin,özellikle Beyaz Saray'daki karargâhlarının denetimi altında.Dolayısıyla mesajlarımızı duyura bilmek için çok uğraştık,bazıları Irak valiliklerine ulaştı,bazıları da en kısa zamanda ulaşacak.Görünen o ki hayatımıza başladığımız gizli usullerle mücadeleyene olursa olsun tekrar dönmemiz gerekiyor.


Sizlere büyük Irak içinden buyolla sesleniyor ve esas vazifenizi söylüyorum;


Arap ve Kürd,Şii ve Sünni, Müslüman ve Hıristiyan ve her dinden bütün Irak halkı, başlıca vazifen, düşmanı vatanımızın dışına tekmelemektir.Yabancılarla çalışanın, sizekarşı çalıştığını anlamalısınız. O sadece yabancıların uşağı değil,Allah'ın ve halkında düşmanıdır.Böyle kimseleri reddet... Irak halkı, sizi bölecek herşeyi reddet.Hepiniz bayrağınızın, Irakbayrağının altında, Allah büyüktür şiarında, hepiniz tek bir siperde birleşin. Irak halkı, şimdiolduğu gibi, içinde tek vatan, tekmillet olarak varolduğun medeniyeti korumalı, devam ettirmelisin.Düşmanın Irak'a, Irak halkınınonları çiçeklerle karşılayacağızannıyla geldi, fakat şaşkınlığauğradı. Şimdi bazıları Amerikalılar ve işgal hakkında düşüncelerini değiştiriyor. Mücadeleetmek ve Allah'ı ve yüce ilkelerive dolayısıyla kendimizi dememnun etmekten başka bir tercihimiz olamaz.Amerikalıları ve işgali desteklemiş olan bazıları şimdi adım adım düşüncelerini değiştiriyorlar.Şimdi hepsi düşüncelerinideğiştirecek, kendileri ve aileleri için neyin en iyi olduğunu biliyorlar. Onların ailesi Irak'tır.Fakat kendileri hakkında tamgerçeği bilmedikçe herşeyi anlamalarıda mümkün olmayacak.Irak halkı 28 Nisanda Saddam Hüseyin'in doğum gününü kutlayarak bütün dünyaya gövde gösterisinde bulundu ve bu şenliğin onlara Saddam Hüseyin veya yetkililer tarafından dayatılmadığını ispatladı. Bu Iraklıların kendi kararıydı, zira onlar SaddamHüseyin'i bir kardeş ya dabir baba gibi görürler. Ve bu(kutlamalar) onların hiç kimsetarafından katılmaya veya şu yadabu şekilde yaşamaya zorlanmamışhür iradelerinin kesinolarak ifade edilmesidir. OnlarınSaddam Hüseyin'e olan samimi tutumları da budur.Iraklılar işgale meydan okuyorve insanlığa şöyle diyor;


'Evet, işgalciler Irak'ı işgal edebilirler,fakat Iraklının kalbindeSaddam Hüseyin ve vatanı içinduyduğu sevgiyi değiştirmeye güçleri asla yetmeyecektir 'Bazı insanlar batıya hayrandır ve onu "özgür dünya" olarak vasıflandırırlar, fakat öyle değil.Gerçek insanlar, Siyonizmin denetimi altındaki batı medyasına hiç ehemmiyet vermezler. Özellikle Waşington ve Londra'daki yönetimler, Siyonist medyanın denetimi altındadır. Hep yalan söylerler...Irak halkı, siz ahlâki savaşı kazandınız, çünkü AmerikalılarIrak'ı tahrip ettiler, Irak Milli Müzesini harab ederek Irak'ınantik hazinelerini çaldılar.Bu sefer Amerika'ya karşı koyuyoruz,dünyaya tahakkümeden zalim, zorba bir güce.Irak halkı, Filistinlilerin Siyonistleri rezil ettiği gibi, siz de Amerikalıları rezil edeceksiniz.Siyonistler Filistin halkıyla nasılmücadele edeceklerini şaşırdılar,acze düştüler ve siz Irak halkı,erkekler, kadınlar, omuz omuza olun ve istilâya karşı duruşunuzu,yazabildiğinizce duvarlara yazarak veya esaslı gösterileryaparak veya onlara hiçbir şeysatmayıp, onlardan hiçbir şey satın almayarak veya tüfeklerinizleonları vurarak ve onların toplarını,tanklarını tahrip etmeye gayretederek gösterin.En önemli husus, her bir Iraklı erkek, kadın, çocuk, yaşlı, icabını yerine getirmekle görevli olduğubir sorumluluğun sahibidir.Eğer bir şeyi eksik bırakırlarsabir sonraki gün tamamlamalı,eğer bir hafta yitirirlerse takip eden hafta telâfi etmeliler. Amerikalıların Irak'a yerleşmelerine müsaade etmeyin.İşgale nasıl direndiğinizi hergün ama her bir gün göstermelisiniz.Allah'ın nazarı sizlerin veişgale karşı taraf olan herkesinüzerindedir. Allah kullarının derecesiniarttırır, Allah sözünü tutupkendini kurtaranları sever.Üzülmemeli, çaresiz olmamalıyız,Allah zafer için çalışanları sever. Zafer, inşallah geliyor vesiz kendinizden önce Allah'ı memnun etmelisiniz.İşte o zaman zafer Allah sevgisinden gelecek. Allah elbette görevimizi kolaylaştıracak ziraAllah'ın desteği olmadan zaferkazanılamaz.Sıkı çalışın, canla başla çalışın,cenneti hak edene kadar çalışın,işte o zaman zafer görünecek.Allah için yılmadan çalışınIrak halkı. Iraklı kadınlar, Iraklı erkekler, biz sizleyiz. Biz sizler için çalışıyoruz.İnşallah zafer gelecek. OnlarAllah'ın ışığını dilleriyle söndürmekistiyorlar, fakat Allah zaferinitamam kılacak. Allahü ekber,Allah en büyüktür.


Yazıklar olsun Amerikan yönetimine.

Kıyamet gününe kadar lânet olsun onlara"

Saddam Hüseyin

BARAN DERGİSİNDEN İKTİBASTIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.