T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Türkiye’de CUNTA – ÇETE ilişkileri ve DARBELER... <3>

Türkiye'de CUNTA – ÇETE ilişkileri ve DARBELER... <3>BEDRETTİN UĞUR: Bu biraz çetelerle mücadele konusuna da giriş yapmamızın kapısı olsun buradan adım atalım.

EMRE AKÖZ: Son cümleyi söylüyorum.

BEDRETTİN UĞUR: Tabi tabi buyurun.

EMRE AKÖZ: Şu gün yapılan bu operasyonlar hani böyle içimin yağını eritiyor. Yani yakalasınlar daha da yakalasınlar başka çare yok çünkü yani onlar çoğalır giderler.



BEDRETTİN UĞUR: Bu noktada herkesin demokrasi tam demokrasi ortak arzusu bunun olmasını istiyoruz ama mesela çeteleri konuşuyoruz bu noktada geçtiğimiz aylarda çok tartışıldı Ayışığı, sarıkız ismi verilen darbe günlüklerini konuştuk. Darbeyle çetelerin ilişkileri, darbe girişimleri

EMRE AKÖZ: Bir dakika dahası da var orada şimdi ben bunu yazdım geçen gün çok bozuldular bazı okurlar. Onlar haklı olarak bozuluyor samimi insanlar olarak. Olay şu, şimdi Genelkurmay içinde bir gurup var istihbaratta 2004 yılında kendileriyle sıkı bir şekilde çalışacak sivil toplum kuruluşlarıyla bağlantı kurmaya çalışıyorlar. 300 tane sivil toplum kuruluşu var ve yazışma var nokta dergisinde yazışmanın kendisi çıktı bu darbe günlükleri hani tartışmalı ya… Hayır bu darbe günlükleri tartışmalık falan bir şey değil, bu belge üzerinde kaydı var kurgu var hepsi var. Diyor ki sivil toplum kuruluşlarıyla irtibata geçelim eğer bize yakın olan sivil toplum kuruluşunun yöneticileri mesela diyelim başkan yardımcısı başkan falan çokta yakın değilse hani onun yerine kendimize yakın olanı getirelim diyor bu bir. Yıl 2004 ondan sonra Türkiye'nin dört bir yanında özellikle İstanbul, İzmir, Mersin gibi yerlerde bu miting için organizasyon yapılıyor, bayraklar hazırlanıyor bilmem ne bütün bu dernekler bütün bu sivil toplum kuruluşu görüntüsü altındaki sivil devlet kuruluşları organize oluyorlar üniversitelere gidiyorlar gençleri organize ediyorlar dernekler vasıtası ile vatandaşı organize etmeye çalışıyorlar ondan sonra YÖK kanalı ile rektörler organize ediliyor. Otobüsler ayarlanıyor bilmem neler yapılıyor ve gerçekten son derece başarılı bir organizasyonla cumhuriyet mitingleri dediğimiz mitingler düzenleniyor. Aaa! sonra bir bakıyoruz bu çete operasyonları başlıyor girdap ıvır zıvır bir bakıyoruz ne görüyoruz meğer o samimi hislerle samimi Atatürkçü olduğu için, samimi Cumhuriyet yanlısı olduğu için, samimi Laiklik yanlısı olduğu için hakikaten Türkiye'yle ilgili kaygıları olan sıradan vatandaşlar meğer o çetecilerin organizasyonlarıyla ve çetecilerle birlikte bayrak salmışlar. Düşünebiliyor musunuz nasıl insanlar kullanılıyor ondan sonra aynı adamlar ölme öldürme üzerine yemin ettiriyorlar aynı adamların tabanca, tüfek, patlayıcı şey silahı efendim suikast silahı, uzun namlulu tüfekler, TNT kalıpları şeyler çıkıyor arabaların altına koyup suikast yapmak için yada araba çalıştığında havaya uçacak cinsten mıknatıslı patlayıcılar bombalar falan çıkıyor. Aynı adamlar bakın aynı adamlar şey organizasyonu içindeler miting organizasyonu içindeler, aynı adamlarla teki belge gösteriyor ki Genelkurmay içindeki bir gurup bu adamlarla da ilişkide ama e ama olmaz ki böyle. Yani o zaman ne oldu legal olanla yani kanuni olanla kanunsuz olan iç içe karıştı, bilenle bilmeyen iç içe karıştı, samimi olanla hınzır üçkâğıtçı olan iç içe karıştı

EMRE AKÖZ: Ooo! yani Atatürkçü düşünce derneği diyorsunuz işte Milli iradeye karşı ama demokratik bir organizasyonun içine giriyor yani bu miting organizasyonu içine giriyor. Bir bakıyorsun Atatürkçü düşünce derneği 1993 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla şey olmuş kamuya yararlı dernek ilan edilmiş kimsede suçlayamaz. Ya eleştiririz ama nasıl suçlayabiliriz Cumhurbaşkanı Sezer'de bu derneğe para göndermiş, kayıtlı şeyleri çıktı ortaya. Ama aynı dernekler aynı zamanda darbe hevesleriyle birlikteler aynı zaman la öbür tarafta başka şeyler yapanla birlikteler. Anlatabiliyor muyum her şey yani kanuni hukuki olanla hukuksuz son derece karanlık olan şeyler böyle iç içe girmiş vaziyette o yüzden yani bu zihniyet değişiklikten bahsediyor Hasan Celal Bey hani zihniyet o zihniyet insanların zihniyeti kolay kolay değişmez. İnsanların zihniyeti hani on yıllar elli yıllar alır o yüzden zihniyet dişiliğini falan bırakıp bu altını kendi altını oyan işte bu çetemidir nedir artık bu şeylere karşı Hükümetin bütün emniyet elinde ne imkânı varsa onunla hücum etmesi lazım çünkü onun altını oyuyorsun.



--
-------------------------------------------------------
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.
-------------------------------------------------------
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.