T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Türkiye’de CUNTA – ÇETE ilişkileri ve DARBELER... <4>

Türkiye'de CUNTA – ÇETE ilişkileri ve DARBELER...
BEDRETTİN UĞUR: Sayın Aköz, siz 22 Temmuzda seçim var süreç yaklaştı ve kamuoyu bu tabloyla sandık başına gidiyor halk bu tablonun sonrasında sandık da oy kullanacak halkın bu konuda ki bir temiz toplum, çetelerden arınmış bir toplum iradesini göstermesi adına seçimde bir şeyler yapabileceğini düşünüyor musunuz?

EMRE AKÖZ: Hayır

BEDRETTİN UĞUR: Neden?

EMRE AKÖZ: Hayır seçimler çünkü seçimler asıl olarak geleceğe yönelik ve ekonomiyle ilgili tercihlerdir yani hangi parti acaba bana ekonomik olarak bir numarada ekonomik olarak daha şey, iki numarada özgürlük gelir ondan sonra daha iyi bir şeyler yapacaktır yani ne biliyim daha iyi iş bulabilicekmiyim işte enflasyon düşük olacak mı, biraz daha zam alabilir miyim, işte daha tüccarsam daha çok iş yapabilecek miyim.Esas olarak insanlar buna oy verirler yada mevcut hükümetin ekonomik programlarından rahatsızdır o zaman ona vermez başka bir partiye oy veriri yani seçimlerin esası budur esası ekonomiktir ondan sonrada belki bu demokratikleşme gibi kaygılar mesela şimdi AKP ye karşı apaçık bir şey yapıldı bu cumhurbaşkanlığı falan,milletin bir kısmı hakke ten çok kızdı,hakke ten çok kızdı. Çünkü televizyonlar var, internet var efendim radyolar var filan hepsini millet öğrenir siz bakmayın geçen gün bir yerde mankenler, şeyler kızlar çıktı güzel ve dahi diye bir programa hiç bir şey bilmeyen zavallı kızlar falan çıktı.Siz bakmayın onlara sıradan vatandaşlar yani sokaktaki vatandaş gidiyor evine hani o küçümsenen vatandaş göbeğini kaşıyormuşsa göbeğini kaşıyarak televizyonda zaplıyor, maplıyor bir bakıyor bir haber izliyor bilmem napıyor a diyor bak ne yapmışlar bilmem bak muhtıra vermişler diyor bildiri filan diyo kızıyor sen diyo ne dokunuyorsun eğer bu hükümet abuk sabuk bir şey yapıyorsa ben zaten ona gösteririm sandıkta gününü diyor sandık burada şeffaf,sandıkta gösteririm ben ona gününün diyor sen asker olarak ne karışıyorsun sen orda çeteler filan yapmışında vatanı kurtaracak mısın sen ne karışıyorsun sen karışma bir kere yaa ben oyumu atacağım onlara gününü göstericim sen karışma diyor yani temel şey budur ama bu çetelere karşı özel olarak

BEDRETTİN UĞUR: Aslında benim vurgulamak istediğim bu çelişkiydi yani.

EMRE AKÖZ: Ama burada vatandaşa ben şunu tavsiye ediyorum ama burada tavsiyede…




--
-------------------------------------------------------
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.
-------------------------------------------------------
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.