T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] DEV İSKELET **

Suudi Arabistan'da dev insan iskeleti

Devasa iskeletin yok olan Ad kavmine ait olduğu öne sürüldü





Bangladeş'teki 'The New Nation' isimli haber sitesinde yer alan ve görenleri şaşırtan fotoğraftaki iskeletin bir insana ait olduğu öne sürüldü.

İddialara göre, geçen nisan ayında Suudi Arabistan'da petrol araştırmaları yapan ARAMCO şirketi çalışanları tarafından bu dev iskeleti buldu.

Mühendisler durumu yetkililere bildirince bölgeye giriş çıkışları yasaklanıp araştırmalara başlandı. Birçok Müslüman ülkenin gazetelerine de konu olan haberlerde iskeletin helikopterden çekildiği belirtilen bir fotoğrafı da yer aldı.

Bangladeş'teki internet sitesi ise, "Bu iskelet Kuranı Kerim'de belirtilen ve irilikleriyle tanımlanan Ad kavminden birine mi ait?" sorusunu ortaya attı.

Yok edilen kavim: Ad

Kuran-ı Kerim'deki bilgilere göre Ad Kavmi'nin mensupları çok iri yapılı ve güçlüydü. Ancak bu kavim peygamberleri Hud'u dinlemedikleri için cezalandırılarak tamamen yok edildi.

Kemikler Suudi Arabistan din ulemaları tarafından da incelendi. Ulemalar kemiklerin Ad kavmine inandıklarını açıkladılar.

İskeletin bulunduğu alan Suudi Arabistan güvenlik güçlerince kontrol altına alındı. Hiç kimsenin girmesine izin verilmeyen bu alana sadece GAMCO şirketinin yetkilileri girebiliyor.


http://groups.google.com.tr/group/sende-yaz


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.