21 Şubat 2008

lütfen adres grubunuza yayimlayiniz



Bu ülkenin Lüzumsuz eşekleri, ben bu internet gruplarında yazı yazmaya başladığımda kendilerine komutan bilmem kaç diye numaralı isimler alarak yazıyorlardı.

Şimdi artık içlerindeki daha yüksek rütbelileri bile emekli asker olduklarını gizleyerek yazmaya başladılar.

Gerçekten çok onurlu Türk çocukları olan Ülkücülerin ne fedakârlıklar yaptıklarını öldüklerini savrulduklarını sonra da Ankara Mamak askeri ceza evinde solcular ile birlikte aynı işkencelere uğrayınca uyanıp bir daha kimsenin eşeği olmamaya karar verdiklerini bilmeyen kalmadı.

Orada sorulan soru şuydu. Bu subaylar milliyetçi ise zaten mahkûm olan bizlere neden işkence ediyorlar.

Solcu iseler zaten mahkûm olan solculara neden ayrıca işkence etmeye gerek görüyorlar.

Sağcı da Solcuda değiller ise neden bazıları solcuların bazıları da bizlerin arkamızda oldukları izlenimi verdiler. Bunlar aslında kimler diye sorgulamak zorunda kaldılar.

MHP lüzumsuz eşekler partisi değildir. Son defa, son iktidara gelişinde son defa kazıklanmış ve artık kazıklanmaya, dolduruşa gelmeye kendini kaptırmamaya karar vermiş bir partidir.

12 Eylül sonrası sağın ve solun yönetiminde rol almış askeri ve diğer bürokratların rahat ve huzur içinde işlerine devam ederken tüm solcu ve sağcıların neden bunca işkence ve idama uğradıklarının cevabını sorgulayanların partisidir.

MHP li Meral Akşener için 28 şubatta söyleyin o kaltağa onu kazığa oturturum diyen o günlerin kudretli generalinin yandaşlarının MHP binasına ne yüzle siyah çelenk koymaya kalkıştıklarını sorgulayanların partisidir.

CHP ise tüm sorunların sorumlusudur.

CHP paralelindeki askeri ve diğer bürokrat şahıslar ise milletten kopmuş ve milletsiz kalmış kişilerdir.

Akıllarını başlarına toplamazlarsa Masonlar ile birlikte kendileri pastırma olacaklar.

Milleti bir birine kırdıranların PKK nın partisi DEP i ilk defa hangi parti listesinden meclise sokulduklarına baksınlar. Sonra konuşsunlar.

Atatürk'ün kapattığı mason localarını açan parti aynı zamanda PKK yandaşlarını DEP adı altında Meclise de ilk sokan partidir. Bu parti ve yandaşı bürokratlar artık kahraman ordumuzun kurumsal saygınlığının arkasına sığınamayacaklardır.

Ordumuzda milletimizin insanlarından oluşmaktadır ve şimdi bağırsaklarını boşaltmak ile meşgul.

Gelecek Ordumuzun milletimizin gönlündeki çok sevgili ve onurlu tahtına yeniden oturacağını göstermektedir.

Emekliler eski suçlarından yargılanmaktan korkuyorlar ise. Bunu önlemenin yolu yeni suçlar işlemekten değil. Yeni yapılanmaya milletin yanında yer alarak destek verip Suçun konjektürel olduğunu ve kendilerinin de sadece emir kulu olduğunu söyleyerek kenara çekilmeye ve yeni beyaz sayfaların açılmasına çalışmalıdırlar.

Milleti bu boyutta sıkıştırıp uyandırdıktan sonra narkoza getirmenin imkansızlığını anlamakta gecikmeleri kendi aleyhlerine olacaktır.

A.D.Şimşek


20.02.2008 tarihinde Burak Somay <buraksomay35@gmail.com> yazmış:

MHP Ulusalcılara rest çekti

Biz Ülkücüler 12 Eylül'de çok acı çekerken şimdiki emekli paşalar Ordu mensubuydu.... Milliyetçilerle ulusalcılar uyuşmazlar..Ulusalcılık konjonktüreldir. Tepkileri yüzeyseldir.

Emekli olduktan sonra iki kişi dernek kuruyor ve 'Ben ulusalcıyım, MHP'yle aynıyım' diyor. Yok öyle bir şey. Milliyetçilerle ulusalcılar uyuşmazlar. Ulusalcılık konjonktüreldir. Tepkileri yüzeyseldir.

Ulusalcılar bir parti kursunlar da görelim bakalım sandıkta nasıl tecelli ediyor bu.

Biz paralarla aynı safta değiliz. Sayın Bahçeli geçen grup konuşmasında 'Biz 12 Eylül'de en çok acıyı çekmiş insanlarız. Sizler o dönemde ordu mensuplarıydınız. Türk milliyetçilerini hangi gözle görüyordunuz? Bu, bizim hafızalarımızdan hala silinmedi' dedi. Bizim bunlarla hiçbir ortaklığımız yok.

Ayrıca emekli paşalar bizimle ilgili niye hayal kırıklığı duyuyorlar? Sanki bir anlaşma yaptık da.. Sanki aynı saftaydık da. Sizinle ne işimiz vardı bizim?

AKP'nin 301'i değiştirme gücü sayısal olarak var. DTP isimli siyasi kuruluş her halde ona destek verecek ama… Biz 301 konusunda son dönemin en büyük muhalefet örneğini sergileyeceğiz. Meydanlara inilebilir.

ABD'nin Türkiye'yi parçalamak istediği doğru değil. O, bazı iç dinamikleri yönlendirmek istiyor.

Başörtüsünden hareketle, 'Vay, laiklik elden gidiyor' tavrına katılmıyorum. Laiklik tehlikede değil

Alevilerin sorunları olduğu doğru. Okullarda din dersi zorunlu olmaya devam etmemeli.



--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/




17.02.2008 tarihinde adem kayan <kayanmeister@gmail.com> yazmış:

SADECE OY AVCILIGI MI?

(Luzumsuz esegi pastirma yaparlar)

Grubumuza yeni katilan bir arkadasim Istanbul'dan telefon ediyor ve sicak bir gelisme olarak heyecanla CHP'nin Istanbul'da yeniden gundeme getirmeye calistigi Cumhuriyet evleri calismasini mujdeliyor.

Dedik ya " Muhalefet alternatif yapilanma ve fikirlerle olmalidir. Dahasi AKP camilerde insanlarla bes vakit beraber olabiliyorsa bizler onbes vakit onlarin yaninda olacak projeler gelistirmeliyiz…"

Bu acidan bakinca bu girisim insani rahatlatiyor. Ancak bu rahatlamanin gecici olacagini bilmek bazi insanlari da giderek huzursuzlastiriyor.

Olay su…

Tarihsel gelisimi inceledigimizde Batili toplumlarda dinsel girisimlerin sosyal devletin bir uzantisi oldugunu gorebilirsiniz. Kilise bazli yardim kuruluslari toplumda bir boslugu doldurmaktadirlar. Din gorevlileri ve kilise toplumdaki yardima muhtac insanlarin bakimini, korunmasini ustlenmislerdir. Bu gercegi filmlerde manastira kapanan dus kirikligi yasamis kadinlarin rahibe oldugu sahnelerden hareket ederek de animsayabilir, teyit edebilirsiniz.

Kisacasi Batili toplumlarda dinsel yardim anlayisi sosyal devletin icine degil, yaninda ve onunla isbirligi halinde calisabilecek bir uzaklikta, dahasi ozgurce faaliyet gosterebilecek durumdadir.

Islam dini bunu yapabilir mi?

Evet bal gibi yapar ve yapiyor da…

Nerede?

Turkiye'de.

Nasil?

Tarikatlar araciligi ile.

Ama bir farkla. Tarikatlar devletin icinde faaliyet gosteriyor ve devletin hazir lokmalarini cebe indirmeyi daha kolay goruyor. Bosuna nefes tuketmeyelim. Kendilerince bu yaklasim dogaldir, haklidir. Neticede tarikatlarin kendi ideolojisi dogrultusunda hazir kaynak temin edebilecegi aptal bir devleti varsa neden faydalanmasinlar?

TARIKATLARA KARSI CUMHURIYET EVLERI VEYA BASKA SIVIL TOPLUM ORGUTLERI GIRISIMI TEK COZUM YOLU MUDUR?

KESINLIKLE HAYIR.

Demek ki bu girisim bizleri sevindirebilir ama bu ve benzeri girisimlerin TAM BIR COZUM olmadigi apacik ortadadir.

AKP din simsarligina dayali, tarikat bazli sosyal devlet girisimini kuresel sermayenin denetiminde topluma sunmustur. Ancak AKP'nin bu girisimi yanlis da degildir.

Neden?

Batili toplumlarda dinsel kuruluslarin yardimlari ulusal sermayenin ulus –devlete odedigi vergilerin azaltilmasina dolayli katki saglamis sosyal devlet politikalarinin getirecegi ilave maliyetleri asagiya cekmis, kuresel anlamda da rekabet sansini artirmistir.

Kisacasi bir sermayedar icin, TUSIAD ve MUSIAD gibi kuruluslar icin tarikatlarin varos ve kirsalda yayginlasmasi oldukca faydalidir.

AKP din istismari yaparken aslinda bilerek veya bilmeyerek Batili toplumlarin 19ncu yuzyilda yasadigi tarihsel sureci bize yasatmaktadir.

Biz, yani Cumhuriyet ve Demokrasiyi en ustun degerler olarak gorenler; ne yapacagiz?

Yapilacak is su:

Cumhuriyet ve Demokrasi konusunda din takiyyeciligini icine sindirebilen CHP yonetiminin cokusunu seyredecegiz. Cumhuriyet evlerinin iflasini gorecegiz. Daha nice girisimlerin bosuna cabalar oldugunu ve olacagini gozlemleyecek, "Zihni Sinir Projeleri" ni andiran bilimsel dayanaksiz ve ideolojisiz girisimlerin toplumda hicbir kabul goremeyecegi gercegini bir kez daha beynimize kaziyacagiz.

Sonra…

Careyi dogru kadrolarla biz ortaya koyacagiz.

Neden simdi degil?

Bunun yaniti su:

CHP veya baska siyasal partiler fikir hirsizligi yaparak oligarsisini surdurmekte, nice projeleri eksik ve kotu tanitarak umitlerimizi tuketmektedirler.

Demek ki;

Dogru yaklasim, dogru kadro ve dogru projeleri bekleyeceksiniz sayin laylaylomcular.

Size (ac ve egitimsiz birakilmalari yetmiyormus gibi gunah kecisi haline getirilen vatandaslarimiza degil, sadece laylaylomculara) Nazim Hikmet'ten bir siir hediye ediyorum.

Akrep gibisin kardesim,

korkak bir karanlik icindesin akrep gibi.

Serce gibisin kardesim,

Sercenin telasi icindesin.

Midye gibisin kardesim,

midye gibi kapali, rahat.

Ve sonmus yanardag agzi gibi korkuncsun kardesim,

bir degil,

bes degil,

yuz milyonlarsin maalesef.

Koyun gibisin kardesim,

gocuklu celep kaldirinca sopasini,

suruye katiliverirsin hemen,

ve adeta magrur kosarsin salhaneye.

Dunyanin en tuhaf mahlûkusun yani,

hani su derya icre olup,

deryayi bilmeyen baliktan da tuhaf.

Ve bu dunyada bu zulum,

senin sayende.

Ve acsak, yorgunsak, al kan icindeysek eger,

ve hala sarabimizi vermek icin uzum gibi eziliyorsak,

kabahat senin,

-demeye dilim varmiyor ama-

kabahatin cogu senin canim kardesim.

TABII EN ONEMLI SATASMAYI DA FETHULLAHCILARIN KORUMALIGINA SOYUNAN SAYIN ULKUCU KARDESLERIME YAPAYIMJ)))

KAYSERILI VE MHP'LI BIR VATANDASIMIZIN SOZU COK HOSUMA GITTI…

"1980 ONCESINDE DINCILER ULKUCULERI COK IYI KULLANMISLAR, BUTUN EYLEMLERDE ONLARI ONE ITMISLERDI… SIMDI DE AYNI OYUN OYNANIP BUTUN KULFET ULKUCULERE YUKLENECEK… NE DEMISLER? LUZUMSUZ ESEĞI PASTIRMA YAPARLAR…"

MILLIYETCI KARDESLERIM!

BANA KIZMAYIN… DUSUNENLERIN DUSUNCESI DIYE BIR KENARA NOT DUSUN… OYUNA GELMEYIN.



--
ADEM KAYAN

HİZİPÇİLİĞE KARŞI
VATANDAŞLIK HAKLARINA DUYARLI




--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/






--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.