26 Şubat 2008

Mazlumder, ADD'nin kapatılması için suç duyurusunda bulundu.

ADD kapatılıyor mu?
Mazlumder, ADD'nin kapatılması için suç duyurusunda bulundu.

İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği (MAZLUMDER), Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) kapatılması için suç duyurusunda bulundu. Gerekçe olarak da ADD yönetiminin hukuksuzluğu açıkla dile getirmesi gösterildi.

Mazlumder, ADD'nin Kadıköy Belediyesi'nin desteği ile düzenlediği 'Hukuk ve Siyaset Okulu' konulu seminerde konuşma yapanların Türkiye'nin mevcut düzenini bozmaya yönelik konuşma yaptıkları gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu. Kocaeli Adliyesi'ne yapılan suç duyurusunda şu bilgilere yer verildi; "Hukuk kimsenin bulandıracağı bir zemin değildir. Bizler gayri hukuki uygulamaların takipçisi olacağımızı ifade ederken, bu hukuksuzluğu açıkça dillendirmeyi adet edinen ADD'nin kapatılması için dernek hakkında dava açılmasını, suçun işlenmeye devam etmemesi için http:www.f5haber.com sitesindeki yayınlanan habere yayın yasağının konulması hususunda gerekli işlemlerin yapılmasını, Ulusal Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Sekreteri Birol Başaran'ın, ADD Genel Başkanı Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un, ADD yöneticilerin, Kadıköy Belediye Başkanı'nı hakkında kamu davası açılmasını istiyoruz."

Kocaeli Adliyesi önünde bir basın açıklaması yapan Mazlumder Kocaeli Şube Başkanı Nigar Gümrükçüoğlu, seminerde hukuk dışına çıkmak gerektiğine dair, aleni olarak yasal mevzuata aykırı yorumların yapıldığını söyledi. Seminerde özellikle Birol Başaran'ın "Ben dediğim gibi hukuk dışına çıkmayı çok seven bir insanım, ama şu anda zaman değil. Biz eğer bu günlerde adamlara darbe yapıp ellerinden alırsak hem mazlum olayını yapacağız, hem kahraman olacağız, hem de kriz elimizde kalacak." sözleri uzun süre tartışma konusu olmuştu.

habervaktim.com


--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------
İster Mermi Kullansın, İster Oy Pusulası,
İnsan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı...
-------------------------------------------------------------------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.