T a r a f s ı z D e ğ i l i z

PROF CUNTASINDAN ELİT 2 PROF BUYURDU Kİ ????????????

BİRİ HUKUK PROFU DİNLER DÜNYA SORUNLARINI ÇÖZMEZ DİYE BİRİ PSİKOLOJİ PROFU BİZ ÖĞRENCİLERE DİNLERİNE AYKIRI ŞEYLER ÖĞRETİYORUZ DİYE BUYURDULAR. A - BUNLARIN DİNLERDEN HABERİ YOK. B - BUNLAR DİNSİZ VEYA ATEİST OLABİLİR YADA BAŞKA DİN MENSUBU OLABİLİR. C - AĞIZLARIYLA MÜSLÜMAN OLDUKLARINI SÖYLÜYEN AMA DİNLERİNDEN BİHABER OLANLARDAN OLABİLİRLER. D - HİÇBİRİ iyide başörtüsüyle bunun ne alakası vardır ? ya erkekler ne olacak ? kızlara öğrettiğini erkeklerede öğretmiyorlar mı ? HALBUKİ DİNLERİN AMACI DÜNYA HAYATINI DÜZENLEMEKTİR. İSLAMİYET DİNİ İSE sadece dünya hayatını düzenlemekle kalmaz ahiret hayatınıda düzenler. kıyamete kadar gelicek olan tüm alemlere öğüt uyarı müjde ve rahmet kaynağı olmak üzere KURAN I KERİM ile bildirilmiştir. son peygambere peygamberimiz HZ MUHAMMED ( S A V ) E İNDİRİLMİŞTİR. HER DÜNYA SORUNUNUN ÇÖZÜMÜDE MEVCUTTUR. ne kadar acıdırki entel olan elit kesime mensup olan kişiler dünyada yayınlanmış kitapları okumakla övünmekte olanların KURAN I KERİMİ hiç okumadıkları anlaşılıyor. amma ve lakin AHKAM KESMEKTE mahzur görmüyorlar. bizzat ALLAHIN emridir. ALLAHIN ALİM İSMİDE VARDIR. ilim ve bilim araştırma teşvik edilmiştir. müslümanlar küfrü bile öğrenmek zorundadırki uzak dursun. küfre bulaşmasın. AMA ONLAR NEREDEN BİLECEKLER. BİHABERLER. şapka kanunu yürürlülükte değil mi ? niçin erkekler şapkasız dolaşıyor ? üniversiteye şapkasız alınıyor ? şapkalı kızlar rahatça üniversiteye giriyor . başörtülü olan girince ne olacak ? bu sorular da safça sorulmuştur .safiyane. AÇIKCA SÖYLESELER YA NİYETLERİNİ NİYE SÖYLEMİYORLAR.? ÇOĞUNLUĞU MÜSLÜMAN OLAN ÜLKEMİZDE BUNU SÖYLEMEYE CESARET EDECEK OLANDA YOKTUR. olaya birde bu açıdan bakarsak daha faydalı olacaktır.iki taraflı. böylece tarafımızda kimlerin olduğunu öğrenme imkanımız olur. amaçları nedir ? yanımızda kimler var karşımızda kimler var. buna çok dikkat edelim. saygılarımla selamlar.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.