23 Şubat 2008

Sivilinsiyatif tarafından hakkımızda yazılmış bir yazı

"Müsterih ol ve insanların sözlerine aldırış etme..Allahtan uzak bütün topluluklar kendilerini onun yerine koyarak hüküm verirler ve insanları işte böyle hayatlarından koparırlar..Senin Rabbin Alemlerin Rabbidir. O halde o topluluğun hakkında uydurduğu şey sana acı vermesin..Sende gördün ki onlar sözlerine itibar edilecek olanalr değil o halde neden onların sözleri seni rahatsız ediyor ki..Eğer onları önemsemiş olmasaydın bu kadar rahatsız olmazdın..Onların değil Allahın bilmesi önemli ve Allahın gerçeğini bilmesi sana yetmeli..Eğer böyle düşünemezsen o topluluğun fitnesine yenilirsin..Sen Allahtan başka kimseye hesap vermek zorunda da değilsin..Eğer gönlün O'na açıksa bu durum ve bu gerçek karşısında müsterih olmalısın..Seni anlıyorum..Kolay değil..Ama Allah inancı herşeyi kolaylaştırır..O halde üzerinden bunca sene geçmiş bunu içinden at..Allah yardımcındır...Sana iftira atanların sonunu Allah sana göstermedi mi? Öyleyse intikamın alınmışken neden Allahın bilmesi sana yetmiyor..Sana bu yetmeli çünki sen hiçbir insana kendini ispat etmek zorunda değilsin, helede fitne fucür içindeki insanlar seni dinlemeye layıklarmıki onları muhatap ediyorsun kendine..Eyüp A.S ve hastalığını oku Kuranı Kerimde...O bu hastalıktan dolayı uzakta yanlız yaşardı..Çünki insanlar bu peygamberi hastalığından dolayı küçümserlerdi..Bir peygamber nasıl bir imtihana tabi tutulmuş biz kimiz ki bizleri Allah imtihana tabi tutmasın..O bir imtihandı geldi geçti..Şeytanın sana vesvese vererek sürekli bunları aklına getirmesi sende öfke yaratır..O öfke içinde hiçbir şeyi unutmazsın..Allah yardımcındır..Ve herşeye karşı o sana yetmeli öyle değil mi? Eğer akılları olsaydı onların hiç düşünmeden konuşabilirlermiydi..Öyle değil mi? Şimdi sen akılsızlara neyi anlatsanda anlayabilirler..Öyleyse sadece anlayabileceklerle konuş...

Selam ve hürmetler.."

Daha fazlası için:
http://www.gorkemates.org
http://www.gorkemates.org/blog/

Kendilerine teşekkür eder, hepinizi siteme beklerim.

Saygılarımla,

Görkem Ateş

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.