T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] SOK! Ergün Poyraz'ın JİTEM’den maaş aldığı ortaya çıktı

Ergün Poyraz'ın JİTEM'den maaş aldığı ortaya çıktı

İSTANBUL (29.03.2008)- Ergenekon örgütü soruşturmasında tutuklanan Ergün Poyraz'ın JİTEM'den maaş aldığı ortaya çıktı.

Taraf Gazetesi'nin haberine göre Temmuz ayında tutuklanan Ergün Poyraz'ın İşçi Partisi Genel Merkezi'nde bulunan CD'deki belgelere göre JİTEM'den maaş aldığı anlaşıldı. JİTEM'den verilen paraların miktar ve tarihlerinin yer aldığı 5 ayrı belgede ödemeyi yapan, onaylayan ve hazır bulunan jandarma görevlilerinin isimleri yer alıyor.

Taraf Gazetesinin manşetten verdiği habere göre İşçi Partisi Genel Merkezi sekreter odasında yapılan aramalarda "CD 3 Princo" yazılı P420281107130821 seri numaralı bir CD ele geçirildi. "Ergün Poyraz'ın JİTEM'den aldığı para" isimli klasörün yer aldığı CD'de Poyraz'ın Jandarma İstihbarat Başkanlığı kasasından aldığı paraların döküleri yer alıyordu.

Alınan parayı onaylayan jandarma görevlilerinin isimlerinin de yer aldığı belgelerde teslim alan kişi olarak ise "Ergün Poyraz araştırmacı-yazar" ibaresi bulunuyor.

Ankara Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 27 Temmuz 2007 tarihinde gözaltına alınarak tutuklanan Poyraz'ın 28 Şubat döneminde yazdığı kitaplar Refah Partisinin kapatılması davası iddianamesinde kaynak olarak yer almıştı. Çarpıtılmış bilgilerle dolu "Musa'nın Çocukları" isimli kitabında ise Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Yahudi olduğunu iddia ediyordu.

Tutuklanan Poyraz'ın bilgisayarında da ilginç belgeler ele geçirilmişti. Kara Kuvvetleri İstihbarat Arşivi cd'sinin bilgisayarında bulunduğu mahkeme sorgusunda da yer aldı. Hakimin sorusu üzerine Poyraz, "Bana bahsettiğiniz Kara Kuvvetleri İstihbarat Arşivi ve Sevgi Erenol Misyonerlik 2006 isimli klasörü içeren cd'yi hatırlamıyorum. Nereden geldiğini de bilmiyorum" demişti.

ANF NEWS AGENCY
http://www.firatnews.eu/modules.php?name=News&file=article&sid=39859

--
www.gizlibelge.com dan web sayfamiza ulasabilirsiniz.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.