T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Din Sömürülüyor da Atatürk Sömürülmüyor mu?

Din Sömürülüyor da Atatürk Sömürülmüyor mu?


Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Çağrı Solak maalesef 'Atatürk' üzerinden siyaset yapan ve bu siyaset üzerinden milleti bölmeye çalışan, milletin içine kin ve nefret tohumları ekenlerin bu ülke için en büyük tehlike olduğunu söyledi.

Çağrı Solak; Atatürk'e en büyük hakareti de kendilerini kemalist olarak tanımlayan laikçi seçkinciler yapmaktadır.

Gazi Mustafa Kemal'in ismini artık açıkça bu ülkenin değerleriyle, inançlarıyla ve milli hassasiyetleriyle mücadele için kullanmaktan çekinmeyen bu 'bölücüler', bu ülke vatandaşlarının birbirine düşman olmasından ne gibi bir menfaat sağlamak istemektedir?

Bu tavır, literatürde millet ve ülke aleyhine açık veya gizli düşmanlık yapmanın karşılığı olan 'ihanet'den başka ne ile açıklanabilir.

Malum zatlar unutmasın ki İstiklal Marşı'mız da bizzat 'Gazi' zamanında kabul edilmiş ve Atatürk'ün iltifatlarına mazhar olmuştur.

Bu kişilerin 28 Şubat döneminde 10. yıl marşını İstiklal Marşı'ndan daha öncelediklerini ve 10. yıl Marşı'nın milli marşımız olarak değiştirilmesi tartışmalarını başlattığını unutmayalım.

Türban meselesinde de açıkça milletle dalaşan bu kesime aslında en büyük cevabı yine Atatürk vermektedir.

Atatürk'ün eşi Latife Hanım'ın başı örtülüdür ve Gazi Mustafa Kemal eşiyle birlikte fotoğraf vermek ve kendisini yanında taşımaktan imtina etmemiş, hicap duymamıştır.

Maalesef yine bu kişiler Atatürk'ü sömürdüğü gibi milletin alicenap duygularını da sömürmekten çekinmiyorlar.

Milletimiz bu kişilere 28 şubat gibi bir zulmü yaşatmalarına rağmen hala iltifat gösteriyorsa bunun kıymetini bilmeliler, Türk milletinin sinir uçlarına daha fazla dokunmamalıdırlar .
--
Söz bitmedi, Umut Yaşıyor!

Türkiye 12 Eylül Askeri Darbesiyle beraber farklı bir değişim süreci içine girdi. 1980 yılından itibaren 12 Eylül Askeri yönetiminin İslami bir değişimi benimsediği ve bu doğrultuda Türkiyede ki bazı kesimleri kolladığı ileri sürüldü..Oysaki yaşanan değişim bunun aksini ispatladı..Tüketim kültürünün hakim belirleyen olduğu bir değişim dayatılmaya çalışıldı..Bugün yaşanan budur….Toplumsal doku bugün artık paramparça olmuştur..Türk halkına belli yaşam formları ideal olarak dayatılmaktadır.Belli formların tercih edilmesi halinde ideal bir toplum seviyesine varacağımız hergün medyatik bombardıman altında bize sunulmaya devam ediyor…
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.