T a r a f s ı z D e ğ i l i z

GAZZEYE ÖLÜM YAĞIYOR...DUA EDELİM...

GAZZE'YE ÖLÜM YAĞIYOR! 101 ŞEHİD!

İsrail terör güçleri Gazze'yi haritadan silmek için harekete geçti. Gün boyu havadan ve karadan devam devam eden saldırılarda 15'i çocuk 63 Filistinli katledildi. Yaralı sayısı ikiyüzü geçti.

Cibaliya katliamından sonra, son 36 saatte şehid edilen Filistin'li sayısı 25 tanesi çocuk olmak üzere 100'e yükseldi.


İslami Direniş Gazze'yi Yiğitçe Savunuyor!

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları mücahitleri Cibaliya'nın doğusunda kalan bir bölgede, işgal güçleriyle şiddetli çatışmalara girdi. Tugaylar açıklamasında, söz konusu bölgede uçuş yapan işgal uçaklarının kendilerine yaklaşmalarına izin vermediklerini belirtti. Kaynaklar Kassam Tugayları'nın uçaksavarları yoğun olarak ilk kez bu çatışmada kullandığını kaydediyor.

Gazze'ye giren İsrail terör güçleriyle, Kassam Tugayı arasında çok şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Biraz önce Hamas'a bağlı mücahidlerin düzenlediği operasyonda en az üç siyonist askerin mücahidlerce öldürüldüğü kesinleşirken 7 mücahidin de şehid düştüğü açıklandı.

40'dan fazla tank ve zırhlı araçla Gazze'ye 3 farklı bölgeden giren siyonist işgalcilere havadan f-16'lar ve Apachi helikopterler destek verirken çatışmalar tüm şiddetiyle devam ediyor.


Haberlerin detayları için aşağıdaki linklere bakınız

İSRAİL ÇOCUKLARI KATLEDİYOR - 19 ŞEHİD!(foto)

Kassam Füzeleri Sderot'u Vuruyor - En Az 1 Ölü!(foto)

İzzeddin El Kassam Şehidlerini Açıkladı (foto)


Duaya ve Duyarlılığa Çağrı!

Bu haberi hazırlayanlar, "Kudüs Yolu olarak olarak kardeşlerimize sabır ve direnişlerinde muvaffakiyet diliyor, imkan dahilindeki her vesile ve dualarımızla yanlarında olduğumuzu bütün kamuoyuna ilan ediyoruz." diyorlar.
Bizde; genç düşünürler akademi 1 mail grubu olarak diyoruzki:
Rahman ve Rahim olan Allah'ımız filistindeki ve dünyanın dört bir yanındaki sıkıntı içinde olan tüm kardeşlerimizin Yar ve Yardımcısı olun...

Aşağılık siyonistlerin katliamları aralıksız devam ederken, İslam ümmeti başta olmak üzere bütün dünya kamuoyunun sessizliği, en az katliamlar kadar Filistinli kardeşlerimizin yüreklerine hançer olarak saplandığını unutmayalım.

Tüm erdem ve onur sahibi insanları yapılan bu vahşete sessiz kalmamaya ve bu çerçevedeki her platformda zulme karşı tek vücut olmaya çağırıyoruz.

"İnsanlar, onlara "haberiniz olsun düşmanlarınız size karşı çok büyük bir ordu hazırladı, onlardan korkun" dediklerinde, bu onların imanını arttırdı da
"Allah bize yeter, o ne güzel vekildir" dediler." Al-i İmran 173


























--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Daha önce yayınlanan yazıları okumak için aşağıdaki adresten kütüphanemizi ziyaret edebilirsiniz.

http://groups.google.com/group/gencdusunur/web?hl=tr&display=list&sho...

Genç Düşünürler Mail Grubu yönetimi ile iletişim adresi: actiontime1@hotmail.com
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.