T a r a f s ı z D e ğ i l i z

hainler niçin pe KEKE diyorlarda pe KAKA demiyorlar?. güncel olarak bazı gazetelerde bu konuya karıştığı için tekrar göndereyim dedim.

- HAÇAN PU KAKA YI KİM YAPTI BURAYA ? - SÖZDE MÜTTEFİKLERİMİZ : BİZ YAPMADIK. - KOKU SİZİN ORADAN GELİYOR. - MÜTTEFİK BOZUNTULARI : BİZ BİRAZ YAPTIK AMA - BAŞKALARIDA ÜSTÜNE YAPMIŞ BİZİM HABERİMİZ YOK. - GELİN KAKANIZI TEMİZLEYİN. - MÜTTEFİK HAİNLER :BİZ ARTIK TEMİZLEYEMEYİZ. - KAKA HERTARAFA BULAŞMIŞ. - HAİNLER : BİZ KAKA DEĞİLİZ.KEKEYİZ. - ÇOK PİS KOKUYORSUNUZ. - HAİNLER : KOKU BİZE GELMİYOR. - SİZİN ÜSTÜNÜZE BASIP SIVAMA ZAMANI GELMİŞ. - AYAĞIMIZA BİRAZ BULAŞACAKSINIZ AMA - ARTIK ONUDA MÜTTEFİKLERE SIVARIZ. HAÇAN PU KAKAYI EDENİDE KAKAYIDA ?????? ATALIM GİTSİN. bunu daha önce yazmıştım. ŞİMDİ YENİ KAKALAR YAPMA HAZIRLIĞINDA OLANLAR VAR. ONLAR DAHA YAPAMADAN KENDİLERİNE DAHA İŞİN BAŞINDA SIVAMAKTA FAYDA VARDIR. AYRICA ORDUMUZU YIPRATICI BAZI NİFAK DOLU SÖZLER EDENLER OLUYOR. DİKKAT EDİN . ÇEKİLME ÖYLE 1 GÜNDE YAPILACAK İŞ DEĞİLDİR.HAREKAT PLANLANDIĞI ŞEKİLDE BİTMİŞTİR. ORDUMUZDA RAHATSIZ OLMUŞKİ BU SÖZLERDEN AÇIKLAMA İHTİYACI DUYMUŞLAR. HİÇKİMSENİN ORDUMUZU YIPRATMA HAKKI YOKTUR. SELAMLAR.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.