14 Mart 2008

HEEEY MİLLET UYUMAYIN PAZAR GÜNÜ SEZER GİDELİ 200 GÜN OLUYOR, İNSAN NEŞE DOLUYOR

TARİH AFFETMEZ
Cumhurbaşkanımız Sayın A. Necdet Sezer, vatanın bütünlüğüne, milletin birliğine ve dirliğine kasteden, askerimizi ve polisimizi şehit eden teröristleri neden affeder?

Güvenlik güçlerimizin yakalayarak adalete teslim ettiği bu azılı teröristlerin, salıverildiklerinde yine devletimiz aleyhinde ve güvenlik güçlerimize karşı bir takım eylemler içinde bulunacakları bilindiği halde neden tekrar tekrar örgütlerine geri kazandırılır?

Biz bu soruların cevabını bulabilmek için yola çıktık. Affedilmiş teröristlerin kimler olduğundan başladık başlamasına ama… Sonunu bulamadık. Adeta dipsiz bir kuyu. Her yeni adımda bir öncekiyle bağlantılı tüyler ürpertici gerçekler çıktı karşımıza.

Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk İstiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.' sözünü bugün daha iyi anlıyoruz.

Ey yüce atam! Senin yaklaşık yüzyıl önce gördüklerini biz yeni görüyoruz. Meğer ne kadar yanılmışız senin sözlerin üzerinde daha titiz durmadığımız için. Sen rahat uyu. Yeni Mustafa Kemaller gelmez bu ülkeye bir daha ama Mustafa Kemal izinde olan, damarlarında asil Türk kanı taşıyan, senin emanetin bu cennet vatanın yılmaz bekçisi evlatlarımız tükenmez. Bu topraklar Türk yurdudur ve ilelebet Türk yurdu olarak kalacaktır.

Vatan bütünlüğümüzün en büyük teminatı olan ordumuzun, yakalayarak adalete teslim ettiği teröristlerin bu şekilde affedilip yine örgütteki yerlerini alarak ordumuza karşı tekrar kullanılmalarını içimize sindiremiyoruz. Bu durumu başta Genel Kurmay Başkanımız Yaşar Büyükanıt Paşamız olmak üzere, Kara Kuvvetleri Komutanı İlker Başbuğ Paşamıza, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yener Karahanoğlu'na, Hava Kuvvetleri Komutanımız Orgeneral Faruk Cömert'e, ve Asayişten sorumlu Jandarma Genel Komutanımız Işık Koşaner Paşamıza şikayet ediyoruz.

Cumhurbaşkanı Sezer'in affettiği teröristlerle ilgili yazılar şu başlıklarda ele alınmıştır:

1. Cumhurbaşkanı Sezer'in polis katillerini affı insancıl mı?

2. Son affedilen terörist mercek altında

3. Canı çıksa huyu çıkmayan teröristler Sezer'in affıyla hapisten çıktı

4. Sezer affetti, asker affetmedi!

5. Genel Sekreter Nehrozoğlu'ndan kendi akrabası terörist mahkumlara 'çok ivedi' işlem

6. Terörist affında etkili olan Genel Sekreter Kemal Nehrozoğlu ve yardımcısı Halil Bülent Serim

7. Af raporlarında imzası bulunan doktorların, meslekten men cezası alan doktorlar olduğu ortaya çıktı.

8. 10.Cumhurbaşkanımız Sezer terör örgütünün üst düzey sorumlusu mahkumları affetti.

9. DHKP/C'li terörist mahkumlara Cumhurbaşkanı Sezer'den af ayrıcalığı



Kaynak : http://polismedya.com
------------------------------------------------


'Kamusal alan' dâhilinde zinhar dinî sembollerden uzak duran Sezer'in bazı dinî mevzulara da büsbütün kayıtsız kaldığı söylenemez. Alevi Bektaşi kültürüyle yakından ilgilendiği biliniyor. Cem Vakfı Başkanı Prof. İzzettin Doğan bir ziyaretinde Sezer'in kendi kitaplarını 'kelimesi kelimesine' okuduğunu öğrenir. Elbette bu ilgide, Doğan'ın devlet hukuku hocası olmasının rolü vardır. İnönü Üniversitesi Fen-Edebiyat Tarih Bölümü Başkanı Prof. Salim Cöhce, Sezer'in Alevileri desteklediğini ve maddî yardımda bulunduğunu söylüyor. Sezer'in Hacı Bektaş Şenliklerine özel bir önem verdiği biliniyor. Anayasa Mahkemesi üyesi ve başkanıyken bütün parti kapatma davalarına olumlu rey verirken bir tek Alevi partisininin kapatılmaması yönünde oy kullanır.

Ankara'daki siyasi gözlemciler eski MGK Genel Sekreteri Tuncer Kılınç'ın Köşk'ü mesken tutmasına ve Sezer'le yakınlığına dikkat çekiyor. Bu durum Batı Çalışma Grubu çalışmalarını Köşk'te de mi devam ettiriyor yorumlarına sebep oluyor.
--------------------------------------


--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.