14 Mart 2008

ULUSAL İHANET Kamufle Teorisi ; Sabetaylar ve Ulusalcıların Genetik Şifresi-1

Kamufle Teorisi ; Sabetaylar ve Ulusalcıların Genetik Şifresi

Ulusalcılık Oyunu

Ulaşılması gereken stratejik hedefe varıncaya veya düşman hedefi ortadan kaldırıncaya kadar, kendi gerçek kimliğini gizlemek, düşmanın dikkatini dağıtmak ve hedefin gücünü zayıflatmak maksadıyla, içinde bulunulan ortama sinerek, ortamın rengini alarak, ortamdan'mış' gibi davranarak, ortamın gereklerini yerine getirerek, gerçek kimliğe ait anormallikleri başkalarına yükleyerek yapılan, tasarlanmış veya dikte ettirilmiş operasyonel eylemler bütünüdür.

Kamufle teorisi, düşmanın ortadan kaldırılması anına kadar stratejik saklanma, gizlenme ve dikkatleri başka yöne çekme girişimidir. Bir başka anlatımla, kamufle teorisi, düşmanın göremeyeceği şekilde sinme harekatı ve düşmanın anlayamayacağı tarzda bir yanıltma eylemidir. Özellikle sıcak savaşta bir teknik olarak kullanılan kamuflaj, soğuk savaş sonrasında teorik düzeyde ele alınmıştır ve gizli örgütlenmeler tarafından kamufle teorisi olarak değerlendirilmiştir. Söz konusu teori, bu alanda söylenen bir çok teori için şemsiye görevi görmektedir.

Kamufle Teorisine Uygun Davranan Kimseler Neler Yaparlar?

1-Amaçları, düşman / hedef topluma yanaşılması ve ortadan kaldırılmasıdır.

Ortak düşmanları Türklüktür. Temel dertleri ve temel sorunları, Türkün bu coğrafya üzerindeki varlığıdır. Soyu dört bin yıl öncesine giden Türk Milleti, düşmanları tarafından her dönem ve devirde ortadan kaldırılması gereken unsur olarak görülmüştür. Yakın ve uzak tarihimiz buna şahittir. Ancak, hainler geçmişte amaçlarına ulaşamamışlardır. Tarihimiz incelendiğinde görülür ki, biz Türkler için esas unsur Millet'tir. Türk milleti, çeşitli devirlerde, çeşitli hanedanların buyruğunda, çeşitli coğrafi bölgelerde yaşamış ve sürekli egemen olmuştur. Türk tarihinde Devlet, statik değildir, dinamiktir. Türk Devleti ve sınırları, yöneticilerinin gücü paralelinde genişler veya daralır. Türk tarihi, Britanya adasından sömürge kollarını uzatan İngiltere'de olduğu gibi bir devlet tarihi değildir. Türk tarihi, birbirine karışmış Latin ve Cermenler'den oluşan Fransa'da olduğu gibi bir vatan tarihi de değildir. Türk tarihi, bir "Millet tarihidir". Türk tarihinin, bir vatan tarihine dönüştürülmesi için derin azınlık güçler, çok çaba sarf etmişlerdir. Bu operasyonu gerçekleştirmek isteyen azınlıklar, söyledikleri ve savundukları çarpık fikirlerin kabul görmesi için, bizden görünerek en hayati organlarımıza sızmışlar ve çöreklenmişlerdir. Bu gayretlerden bir süre sonra, sınırlarımızın ötesi Milletimize zaman içerisinde unutturulmaya başlanmıştır. Ancak bu müstebit değiştirme operasyonu, Milliyetçi Hareketin dirilmesi ile yarım kalmıştır. Bu yüzden Milliyetçi Hareket tehlike olarak değerlendirilmektedir ve ortadan kaldırılmak istenmektedir. Günümüzde devam ettirilen ve azınlıklar tarafından kontrol edilen bu operasyonun yeni adı ulusalcılık'tır.



--
-------------------------------------------------------
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.
-------------------------------------------------------
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.