T a r a f s ı z D e ğ i l i z

"Kazıklı Voyvoda da homoseksüeldi"

Kim bu korkusuz vekil?
Yeni Asır yazarı Hüseyin Kocabıyık son yazısında: kendisini "kazığa oturtmakla" tehdit eden generale "Kazıklı Voyvoda da homoseksüeldi" diye haber gönderecek kadar korkusuz ve gözüpek olan milletvekilini yazdı!Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, çok sayıda köşe yazarı da konuyu işleyen yazılar kaleme aldı.

Yeni Asır Gazetesi yazarı Hüseyin Kocabıyık da yazısında daha önce danışmanlığını yaptığı kadın politikacıları konu aldı.

Kocabıyık, eski Başbakan Tansu Çiller ile eski İçişleri Bakanı Meral Akşener ile anılarını kaleme aldı. Kocabıyık, Tansu Çiller'e ilişkin bir anısını şöyle anlattı: "İtalyan Başbakanı Prodi'nin kravatını masanın karşı tarafından uzanarak yakalayan, adamı masanın öbür tarafına bir hindi gibi sündüren ve 'seni boğarım' diyen kadın".

Kocabıyık, yine birlikte çalıştığı kadın politikacılardan Meral Akşener'i anlatırken de, "Gözü kara kadın cinsinin az bulunan örneklerindendir. Kendisini "kazığa oturtmakla" tehdit eden generale "Kazıklı Voyvoda da homoseksüeldi" diye haber gönderecek kadar korkusuz, daha sonra sorulduğu zaman bu hadiseyi reddedecek kadar da ülkesinin değerlerini sakınan birisi" dedi.


AKŞENER: PİSLİĞİN İÇİNDE TEMİZ KALDI

Meral Akşener: Tertemiz bir Selanik göçmeni ailenin kızıydı. Memleketin ilk kadın iç işleri bakanı. Kişisel kırgınlıkları bir yana bırakarak tarihin huzurunda söylüyorum ki, en zor dönemlerin en başarılı iç işleri bakanıdır. Belanın ve pisliğin içinde bakanlık yapmış, arkasında tek bir leke bırakmamıştır. Gözü kara kadın cinsinin az bulunan örneklerindendir. Kendisini "kazığa oturtmakla" tehdit eden generale "Kazıklı Voyvoda da homoseksüeldi" diye haber gönderecek kadar korkusuz, daha sonra sorulduğu zaman bu hadiseyi reddedecek kadar da ülkesinin değerlerini sakınan birisi"


--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------
İster Mermi Kullansın, İster Oy Pusulası,
İnsan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı...
-------------------------------------------------------------------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.