T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] "Erbakan'a yapılan zulmü tarih yargılayacak!"

"Erbakan'a yapılan zulmü tarih yargılayacak!"

Saadet Partisi "İl Başkanları, İl Müfettişleri ve Mahalli İdareler Seçimleri Hamle Toplantısı" ile yerel seçim çalışmalarını başlattı. SP Genel Başkanı Recai Kutan'ın doğum gününde yapılan toplantıda Milli Görüş'ün belediyelerdeki başarılı çalışmalardan örnekler verildi.

Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan'ın ev hapsine mahkûm edilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Genel Başkan Kutan, AK Parti hakkında açılan kapatma davası nedeniyle ülkenin demokrasi sınavı verdiğini belirterek, "Bazı çevreler, kapatma davası açıldıktan sonra yapılacak yasal düzenlemeyi etik bulmuyor. Etik olmayan, bu yasaların hâlâ yürürlükte olmasıdır" dedi.

ROZETTE YILDIZ KOYACAK YER KALMADI
Ankara Grand Saray'da partisinin il başkanları ve il müfettişlerine seslenen Kutan, "Anayasa Mahkemesi'nin kuruluşundan bu yana 24 parti kapatıldı. Millî Görüş'ün 4 partisi kapatıldı. Yakamızda taşıdığımız rozette 5 yıldız var. Fazilet 5. partimiz. Rozetimizde yıldız koyacak yer kalmadı. Bu demokrasi adına düşündürücü bir durumdur" diye konuştu.
Kutan, partisinin "Mahalli İdareler Hamle Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, kapatılan Refah Partisi'nin Genel Başkanı Necmettin Erbakan hakkındaki "ev hapsi kararını üzüntüyle karşıladıklarını" söyledi. Erbakan'ı, "kendini bu topraklara adayan bir dava adamı" ve "yüreği mazlum milletler için çarpan bir sevda insanı" olarak niteleyen Kutan, "Muhterem Erbakan'a bu yapılmamalıydı. Ömrünü ülkesine ve insanlığa adamış bir devlet adamına reva görülen bu muameleyi ve bu muamele karşısında sessiz kalanları da tarih yargılayacaktır" diye konuştu.

LAİKLİĞİ ADAM GİBİ TANIMLAYALIM
Dünyanın, Ortadoğu'nun ve Türkiye çevresinin kaynadığını ancak Türkiye'nin iç çekişmeler ve laiklik paranoyaları nedeniyle küresel oyunları göremediğini ifade eden Kutan, "Partiler, laiklik bahane edilerek kapatılıyor. Laiklik bahanesiyle başörtüsü avına çıkılıyor. Laiklik bahanesiyle kız öğrencilere üniversiteler yasaklanıyor. Laiklik adına evler basılıyor, Kur'an kursları kapatılıyor. Samimiyetle sesleniyorum: Gelin şu laikliği adam gibi tanımlayalım. Kimse bu milletten korkmasın. Bu devlet, bu cumhuriyet milletin malıdır" diye konuştu.
Gençlikteki yozlaşmaya da dikkat çeken Kutan kültürel yozlaşma nedeniyle "Cennet anaların ayakları altındadır" diyen neslin "annelerin boğazını acımasızca kesen" bir nesle dönüştüğünü dile getirerek, "Sorunun temelinde ahlaki ve manevi tahribat vardır. Alkole başlama yaşı 11'e, uyuşturucuya başlama yaşı 12'ye düşmüş. 1930'da kişi başına düşen alkol miktarı bir litreyken bugün 20 litreye çıkmış. Uyuşturucu kullanımında yüzde 300 artış olmuş. Bu vahim tablo karşısında İmam Hatiplerin kapısına kilit vuranların, Kur'an öğrenimini sınırlandırıp yasaklayanların, içkili yerlerin okullara uzaklığını 200 metreden 100 metreye düşürenlerin, kilise tamir ederken Kur'an kursu yıktıranların, eşcinsel derneklere izin verirken Milli Gençlik Vakfı'nı kapatanların, nesil elden giderken başörtüsüyle uğraşanların vicdanı sızlıyor mu?" diye sordu.

--
Tarihine sahip çıkmayanların,istikballeri olmaz.
اللهم صلي وسلم وبارك عليك يا حبيبي ياشفيعي يا قرة عيني يا محمد
Yavuz Sultan Selim Diyor ki:

Bu seferlerimiz, bu sıkıntılarımız ve bu perişanlıklarımız, hep gönülleri birleştirmek, İslam Birliğini tesis etmek içindir.

Mülk Allah'ındır. Kim Allah'ın yardımı olmadan istediğini elde etmede zafere ulaştığını söylerse, Allah onu kahreder ve aşağı derecelere indirir.

Vükela ve ümeranın süslü elbiseler giymesi, padişahlarına tazimden ileri gelir. Biz Allah'tan başka kime tazime mecburuz ki, bu külfeti ihtiyar edelim? Bizim Padişahımız vücudu saran libasa değil, ruhun içindeki inanca bakar.

Serhat ERDEMLİ
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.