T a r a f s ı z D e ğ i l i z

DÜNYANIN EN KÜÇÜK KIZI

DÜNYANIN EN KÜÇÜK KIZI

Dünyanın en küçük kızı


Dünyanın en küçük kızı
07 Nisan 2008 Pazartesi 15:16 Hindistan'da yaşayan 15 yaşındaki Jyoti Amge adlı genç kız, 27 santimlik boyuyla dünyanın en küçük kızı ünvanını elinde tutuyor
.................... Hindistan'da yaşayan 15 yaşındaki Jyoti Amge adlı genç kız, 27 santimlik boyuyla dünyanın en küçük kızı ünvanını elinde tutuyor. Telegraph gazetesinin haberine göre sadece 5 kilogram ağırlığında olan Amge'de akonlazi adı verilen bir çeşit cücelik hastalığı bulunuyor.

Nagpur kentinde yaşayan Amge, hastalığından rahatsız olmak bir kenara, durumun yarattığı 'şöhret'ten son derece memnun olduğunu söylüyor.

Gittiği lisede, sınıfın en önünde minyatür bir masası bulunan Amge, 'Küçük olmaktan gurur duyuyorum. Aslında ben de diğer insanlar gibiyim, farklı hissetmiyorum. Bana gösterilen ilgiyi de çok seviyorum' diye konuştu.

Yaşıtları gibi pop müzik dinlemekten ve film izlemekten hoşlandığını söyleyen Amge, en büyük hayalinin bir gün Bollwood'un tanınmış bir aktrisi olmak olduğunu belirtiyor. Amge'nin yakın zamanda Hintli pop şarkıcısı Mika Singh'le birlikte hazırladığı bir pop albümü de var.




Vatan

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.