T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Çarşamba günü saat 22.00’da hiçbir evin ışığı yanmayacak

Terörist İsrail devletinin kuruluşunun 60'ıncı kuruluş yıldönümü olan 14 Mayıs Çarşamba günü akşam saat 22.00'de hiçbir evin ışığı yanmayacak.

"Gazze'deki kardeşlerimizi bir nebze anlayabilmek için 5 dakika ışıklarımızı kapatacağız ve o 5 dakikada evlerimizin en karanlık, en kuytu köşesine çekilip, Filistinli Müslümanları düşünüp Allahü Tealaya ellerimizi açacağız. Bu zulmü mazur görenlerin ıslah olması için yalvaracağız, ıslah olmayacaklarsa kahretmesi için Allah'a dua edeceğiz. İnanıyorum ki, Çarşamba günü saat 22.00'de Türkiye'de bütün evlerin ışıkları 5 dakika yanmayacak. Rabbim bu temiz insanların duaları hürmetine inşallah Filistin'e en kısa sürede kurtuluşu nasip edecektir"

HABERİN DEVAMINI OKUYUN

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.