T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Başörtülü Kızdan İsrail'e Çiçek !















İsrail ile Ilımlı İslamcıların Diyalogunun sonucu alınmaya başlandı...Aslı itibarı ile Başında bulunan Başörtüsünün tüttürdüğü mana emperyalizme karşı direniş sembolü olması gerekirken Abilerinden aldığı -çiçek vereceksin ! emrini yerine getiren o kızın ılımlı İslam dedikleri ve ne idüğü belli olmayan emperyalistlerin oyununda adeta oyuncak yapılması ve İsraile çiçek verirken başında ki örtüsü ile şehadete koşan ve şehit edilen binlerce Filistinli Kadını dahi unutacak duruma getirilmesinden sorumlu olanlar kim? Adına Ilımlı İslam dedikleri Emperyalizmin Türkiye ayağı konumunda ki insanların son marifetini HABER 5.COM adlı sitenin aşağıda ki haberi ile gözler önüne seriyoruz.......
İsrail çetesinin Başkonsolusu Fatih Üniversitesi’nde ağırlandı. Üniversite’de dün bir konferans veren İsrail çetesinin İstanbul Baş Konsolosu Mihail Gur Aryeh Fatih Üniversitesi Politika Kulübü’nün hazırladığı bir konferansta Türkiye ve İsrail ilişkilerini anlattı. Her iki ülkenin de terörle mücadele ettiğini iddia eden Aryeh, iyi derecede Türkçe bildiği halde, İngilizce konuşması da dikkati çekerken, Öğrencilerin çocuğunun tam manasıyla anlayamadığı gözlemlendi. İran’ın nükleer programının Bölge için bir tehdit oluşturduğunu da iddia eden Aryeh, konferansında, Öğrencilerin soru sormasına da izin verilmedi.

Öğrencilerin soru sormamaları için mazeretler üreten yetkililer, bir sonraki konuşmacının rötarlı olarak geldiğini, saygın biri olduğunu, iptal edemediklerini ve yetişmesi gereken yer olduğunu söylediler. Konsolosa bu sefer iyi davranılması telkinlerinin yapıldığı konferansta, Konsolosun Üniversiteye bir kez daha çağrılacağını ve soruların o zaman sorulması gerektiğini ifade ederek, herhangi bir tepki verilmemesini istediler.


İsrail Başkonsolosu Aryeh Türkiye’nin yemeklerinden bahsederek, kültürümüzün yakın olduğunu da iddia etti.

İlginç fotoğraf:Fatih Üniversitesi’nde Başörtülü bir üniversite öğrencisi eli kanlı İsrail Çetesi’nin başkonsolosuna çiçek verdi.





Birincisi ırkçı emperyalistlerin dünyamızı yaşanılmaz bir hale getirdikleri bir dönemdeyiz. Sayılarının azlığına aldırış etmeden dünya üzerindeki nimetlerin büyük bölümüne iktisadi ve askeri zorbalıklarla sahip olan Siyonist güçlerin yaptıkları zulümlerin haddi hesabı yok. Irak, Afganistan, Sudan Filistin ve kan ve göz yasının olduğu her yerde kendini gösteren Siyonist güçlerin planlarına karsı çıkabilecek olan yegâne güç olan İslam’ın içini boşaltma projesi olan ılımlı İslam safsatasının hazin sonucu olması nedeniyle önemlidir.İkincisi kurtuluş savasının başlatılmasında bile önemli bir yere sahip olan, milletin namus olarak gördüğü, yıllardır üniversitelerde başörtüsü yasağına karsı yapılan mücadelenin anlamını yitirmesidir. Eli Müslüman kardeşlerinin kanıyla sulanmış birisine çiçek veren başörtülü Müslüman bir üniversite öğrencisi

Burada problem hüsniniyetle çiçek veren kardeşimiz değildir. Onu bu denli şuursuz bir kimliğe sokan ılımlı İslam projesinin maşalarıdır.

Kim nasıl değerlendirdi?

Ahmet Varol: konu ile ilgili haber5.com’a konuşan Vakit Gazetesi Köşe yazarı Ahmet Varol, Olayın tam bir fitne olduğunu belirterek, ‘Yıllar önce kürsülerden, Saddam’ın İsrail’e saldırısı sonucu İsrail’de ölen bebekler için göz yaşı döken bir zihniyetin, Filistinli bebekler ölürken, böyle bir uygulama yapması son derece tehlikelidir’ dedi. Varol, ‘ aynı zihniyet yıllarca gazetelerinin köşelerinden İsrail ve Siyonistlerin makalelerine yer vermiş ve onları adete haklı göstermek için çaba sarf etmiştir. Fatih Üniversitesinde yapılan bu konferansta İsrail’e gelin kendinizi aklayın temizleyin konferansıdır.’ şeklinde konuştu. Çete devleti İsrail’in İstanbul Başkonsolosu Aryeh’in yaptığı konferansta başörtülü bir öğrencinin çiçek vermesini de değerlendiren Varol, ‘ Başörtülü bir öğrenciyi derslere almayan Üniversitenin İsrail Başkonsolosuna çiçek vermesi ayrı bir anlam taşıyor. Bu tam bir fitnedir. Bizim Başörtülü öğrencimizle bir derdimiz yok. Bizim derdimiz buradan bir mesaj vermeye çalışılıyor. Bu tam bir fitnedir.’ şeklinde konuştu. Haber5.com’un konuya gösterdiği hassasiyetten dolayı da teşekkür eden Varol, konunun önemini bir kez daha vurguladı.

haber 5..

2 yorum:

  1. YYOORRUUMM YYOOKK !!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  2. EEE.BUNLAR ABD'Yİ ELEŞTİRDİ DİYE ZAMAN GAZETESİNDEN YAZAR KOVAN TAYFFA...İSRAİLE GÜL VERMESİ DOĞALL.AYNI YOLDALAR NEDE OLSA..TÜRKİYEDE BİR İKİ PAPAZ, MİSYONER ÖLDÜRÜLDÜ DİYE GAZATE VE TELEVİZYONLARINDA SAYFALAR DOLUSU YAZI YAZANLAR IRAKTA FİLİSTİNDE AFGANİSTAN SUDANDA ÖLDÜRÜLEN MİLYONLARCA MÜSLÜMANA GIGLARINI BİLE CIKARMIYORLAR.ÇIKARMAYA ÇALIŞANLARIDA KOVUYORLAR.VE BUNLAR TÜRKİYEDE MÜSLÜMAN KİMLİĞİ ALTINDA YAPIYORLAR..AMA ONLAR ERMİŞŞŞ.NE YAPARSA DOĞRUDUR.BİR BİLDİKLERİ ARDIR ELBETTE...İSRAİL BAŞBAKANI GİZLİ MÜSLÜMAN.ABD BAŞKANI İNGİLTERE BAŞKANI BUNLAR HEP GİZLİ MÜSLÜMAN..OYÜZDEN MİŞŞŞ....HEDEFE VARMAK İÇİN TAKİYE YAPMAYI MÜBAH GÖRENLER ,YAŞAMLARININ HER ANINA TAKİYEYİ SOKTULAR.TAKİYE DEĞİL ASLINDA RİYAKARLIK BUNLARINKİ.EVET GİZLİ HEDEFLERİNE VARMAK İÇİN MÜSLÜMANLIK KILIFINI KULLANIYORLAR.MÜSLÜMANLIK TAMAMEN ARAÇ..HEDEF İSRAİL YORU..ABD YOLU..PARA YOLU..GÜÇ YOLU..10 YIL ÖNCE BANKA REKLAMI ALMAYANLAR ŞİMDİ BANKA KURUP FAİZ VERİYORLAR..KADIN RESMİ VAR DİYE BAŞKA TELEVİZYONLARI İZLETMEYENLER BUGÜN MAYOLU KADIN REKLAMLARIDAHİ ALIYORLAR..GELİŞİP DEĞİŞMEK BU OLSA GEREK.ILIMLI İSLAM BU OLSA GEREK.YAKINDA KİLİSE KURUP BUNUDA İSLAM ADINA YAPARLARSA ŞAŞIRMAYIN.NEDE OLSA FETULLAH VE EN YAKIN ADMI PAPAYI ZİYARET ETTİĞNDE O 2 NUMARALI ADDAM PAPANIN ELİNİ İŞTAHLI İŞTAHLI ÖPTÜYA ..KİLİSE KURMA İZNİNİDE ALMIŞLARDIR HERHALDE.........

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.