T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Bunlarda Beyin Vaaamı

Tuncay'ı 'mesih' ilan ettiler

Kanaltürk satışı laikçi çevreleri ve Tuncay Özkan taraftarlarını çileden çıkartırken, Tuncay Özkan mağdurları çeşitli internet platformlarında seslerini yükseltiyor.
Tuncay Özkan'ın Kanaltürk'ü, bir süre önce miting meydanlarında saldırdığı kesimlere satması, laikçi çevreleri ve Tuncay Özkan taraftarlarını çileden çıkardı. Bu amaçla kurulan bazı internet sitelerine Tuncay Özkan'a tepki mesajları yağıyor.

www.bizkacdolariz.com isimi ile kurulan internet sitesi de, "Yeni kanal kurulacakmış. Borçlar çoğalmış. Çalışanlara para ödenmiyormuş. Gerçekleri söyleyin Tuncay bey! Toplam borcunuz, satıştan kalan toplam karınız nedir? İnsanların maddi ve manevi duygularıyla oynayıp sonrasında savunduğunuz ilkelerin tersine bir hareket yapmanız yakışıyor mu size? Harbiden kaç dolarız biz?" şeklindeki sorularla Tuncay Özkan'a hesap sordu.

"TUNCAY BİZİM MEHDİMİZDİ"
Sitede yer alan tepki yorumları ise Tuncay Özkan'ın taraftarları arasında Mesih gibi görüldüğünü, kanaltürk satışı sonrasındaki tepkinin büyük olmasında bu gerçeğin de büyük payı olduğunu ortaya çıkardı.

İşte o yorumlardan bir kaçı:

"LAİK BİR MESİHTİ SANKİ"

Ebru: Kanalı satan bizi de satar
"Saymaya gerek var mıydı bilmiyorum ama saydık bi kere.. Tuncay Özkan laik bir mesihti sanki.. Kanal Türk mesihin ve ona inananların mesajlarını yayan bir kanal... Rejim değiştiriliyor, vatan elden gidiyordu. AKePe elimizdeki avucumuzdaki herşeyi satıyordu! Tuncay Özkan inanın, kenetlenin kaç kişi olduğunuzu gösterelim diye bağırıyordu bangır bangır. Kimseyi kandırma T.Özkan! Şimdi görüyorum ki Sen satmaya alışıksın önce Uğur Dündar'ı, sonra Aydın Doğan'ı, sonra Mesut Yılmaz'ı, sonra Deniz Baykal'ı, en son da KanalTürk'ü sattın. sayemizde kanalın 25 milyon $ etti! Şimdi timsah gözyaşları dökme .. Yemezler.."

"NAMUSLU ADAM İŞÇİSİNİN MAAŞINI VERİR"

Hilmi Arın:
Umurunda mı?
"Bir adam kendini kullandırmaya başlamışsa, çok el, ayak etek öper ve de bahşişini alır. Karşıdaki kandırmak için kimi zaman ağlar gibi yapar, kimi zaman sesini yükseltir hakaret eder, ama bu yaptıklarının hiç bir aslında kendi değildir. Tuncay Özkan denen bu adamı satın alan, konuşması için kendine ve kanalına kağıtlar gönderen emir dışı hareket etmeyen, (..) adamın önüne bir kemik attılar, simdi yalanıp duruyor. Bir surede bu yalanma devam edecek. Bir insan namusuyla is yaparsa, isçisinin maaşını da verir, SSK öder. Bir adam kalleşçe, yanlı taraflı aldığı emirlerle hareket ederse isçisinin maaşını
ödeyemez ama koruma ordusunun maaşsını pekala öder. Bu gün çıkmış TV utanmadan arlanmadan sıkılmadan birde timsah göz yasları dokuyor. Su kameraman arkadaşım evine yaya gidiyor su arkadaşım 8 aydır maaş almıyor. Tuncay sen sıktın, milleti de bir güzel dolandırdın. Korkarım sen simdi CHP den belediye baksan adayı olur, ve de sana in..."


"FIRILDAK TUNCAY HERKESİ ALDATTIN, ÜLKEYİ DE SATARSIN"

Cağdaş: "Devletçiyim diyorsun vergi vermiyorsun, emekçiyim,diyorsun yanında çalışanların maaşını bile vermiyorsun.Bugün kanalı satan ülkeyi de satar. (isçinin memurun maaşını veremiyorum gerekçesiyle ülkeyi de satarsın hükümet olsn) Fırıldak Tuncay herkesi aldattın."

"PARAYI GÖRÜNCE RENGİNE BAKMADIN"

Süleyman Hilmi: "Oldu mu be Tuncay bu yaptığın oldu mu paracıklar geldi mi Tünci ama bundan sonra kandıracak adam bulamayacaksın. Bu insanların saf duygularıyla oynadın onları bir güzel kullandın. Şimdi de utanmadan ağlıyorsun. Utan utan. Ağlamayı bırak da paraları saymaya devam et para tatlı geldi di mi? Artık bağırmayı çağırmayı bırak bizim daha fazla asabımızı bozma. Helal olsun nasıl kandırdın ama parayı görünce hiç rengine bakmadın. Artık gözümüze görünme."

Engin Kaşdaş-habervaktim.com

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.