T a r a f s ı z D e ğ i l i z

DAVET

DAVETDünden bugüne Ülkücü Hareket' e gönül vermiş bütün Ülküdaşları ortak bir platformda buluşturarak tanışmalarını, fikir alışverişinde bulunmalarını, Türk' ün ve Ülkücü Hareketin sorunlarını tartışmalarını ve çözüm üretmelerini sağlamak amacıyla kurulan Gazili Bozkurtlar Elektronik Posta Grubu büyük bir başarıya imza atıyor ve her geçen gün daha da büyüyerek güçleniyor. İnternet ortamında Gazili Ülkücülerin başlattığı ve günden güne bütün Ülkücülerin katılarak katkı sağladığı Gazili Bozkurtlar Elektronik Posta Grubu' nun bugün itibariyle üye sayısı 2600'ü aşmıştır. Yorulmadan durmaksızın çalışmayı ve daha iyiye, daha mükemmele ulaşmayı kendisine ülkü edinen bu grup Ülküdaşlarımızın sayesinde başarısını ve gücünü arttırmaktadır. Değişen şartların ve ilerleyen teknolojinin doğrultusunda önemi her geçen gün daha da artan internetin kısa zamanda en önemli bilgi ve iletişim ağı olacağı bir gerçektir. Bu noktadan hareketle Gazili Bozkurtlar Elektronik Posta Grubu güzel bir iletişim ağı kurmuş ve böylece Ülküdaşlarımız arasında seviyeli bir bilgi paylaşımı gerçekleşmiştir. Gazili Bozkurtların yaktığı ışığın devamını sağlamak ve Ülkücü Hareket' e yakışır bir internet ortamı sunmak için grubun güçlenmesi çok önemlidir. Gazili Bozkurtlar Elektronik Posta Grubu' nu internet ortamında yıkılmaz bir Ülkü Kale' si haline getiren tüm Ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz. Hedefimiz " İYİ " değil " EN İYİ " olabilmektir. Grubumuza Milli Duyarlılığa Sahip Her Türk Davetlidir.. Üye olmak için: gazilibozkurtlar@mynet.com e-posta adresine "Üye olmak istiyorum" konulu mesaj atmanız yeterlidir.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.