T a r a f s ı z D e ğ i l i z

HAMAS üyesi Yahudi

İsrail ordusunda doktor olan yedek subay bir Yahudi, HAMAS`ın direniş gücüne katılmak isterken yakalandı.
İran için casusluk yapmak ve HAMAS'ın direnişe katılmak isteyen İsrailli bir yedek subay Telaviv'de yakalandı. Psikiyatri doktoru olan 46 yaşındaki İsrailli'nin İsrail ordusunda yedek subay doktor olarak görev yaptığı belirlendi.

PARA KARŞILIĞI BİLGİ SIZDIRMA
İsrail güvenlik teşkilatı Shin Bet tarafından yakalanan İsrailli'nin para karşılığında İran'a İsrail'le ilgili bilgi vermek istediği ve bu yüzden İran Dışişleri Bakanlığı'yla temas haline geçtiği iddia ediliyor. İsrail yetkililerine göre, şüpheli şahıs Nisan 2007 de İran Dışişleri Bakanlığı'na elektronik posta yoluyla irtibat kurmaya çalıştı ve İsrail güvenlik güçleri ve şirketleriyle ilgili bilgi verebileceğini söyledi. Ancak, İranlılardan cevap gelmesine rağmen, bu konuda herhangi bir işbirliği oluşmadı.

ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİYLE DE İRTİBATA GEÇTİ
İsrailli yedek subay, aynı şekilde Ağustos 2007 de İran'ın Londra ve Türkiye'deki büyükelçilikleriyle de irtibata geçtiği ancak buralardan cevap alamadığı kaydedildi. İranlılardan cevap alamayan İsrailli, 3 Kasım da Gazze'deki HAMAS Al Azhar Üniversitesi'ne bir elektronik posta göndererek, HAMAS'ın direniş gücüne katılmak istediğini ifade etti.

Telaviv'de sorgusu süren yedek subayın evinde de İran ve HAMAS'la bağlantıya geçtiğine dair belgeler ele geçirildiği bildirildi.

(Mehmet Nedim Aslan – habervaktim.com)


--
Tarihine sahip çıkmayanların,istikballeri olmaz.
اللهم صلي وسلم وبارك عليك يا حبيبي ياشفيعي يا قرة عيني يا محمد
Yavuz Sultan Selim Diyor ki:

Bu seferlerimiz, bu sıkıntılarımız ve bu perişanlıklarımız, hep gönülleri birleştirmek, İslam Birliğini tesis etmek içindir.

Mülk Allah'ındır. Kim Allah'ın yardımı olmadan istediğini elde etmede zafere ulaştığını söylerse, Allah onu kahreder ve aşağı derecelere indirir.

Vükela ve ümeranın süslü elbiseler giymesi, padişahlarına tazimden ileri gelir. Biz Allah'tan başka kime tazime mecburuz ki, bu külfeti ihtiyar edelim? Bizim Padişahımız vücudu saran libasa değil, ruhun içindeki inanca bakar.

Serhat ERDEMLİ
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.