T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Hasan Cemal'den canlı yayında şaşırtan itiraf!..

Hasan Cemal'den canlı yayında şaşırtan itiraf!..


Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programının bu haftaki konusu Deniz Gezmiş'ti. Programa katılan gazeteci Hasan Cemal şaşırtan tarihi bir itirafta bulundu. İşte Hasan Cemal'in şaşırtan itirafı:




Hasan Cemal'den canlı yayında şaşırtan itiraf!..

Hasan Cemal, CNNTürk canlı yayınında Deniz Gezmiş'in yaptığı bir soygunla ilgili nasıl "yalan haber" yaptığını itiraf etti.

Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programının bu haftaki konusu Deniz Gezmiş'ti. Programa katılan gazeteci Hasan Cemal şaşırtan tarihi bir itirafta bulundu.

Hasan Cemal Deniz Gezmiş'i anlattığı bir sırada, Gezmiş'le alakalı yanıltıcı bir haber yaptığını kendi ağzından şöyle anlattı:

"Deniz Gezmiş'in arkadaşları Ankara Emek'teki İş Bankası'nı soymuşlardı. Deniz Gezmiş de eylemde değilse bile bu konunun içindeydi. Nurhak dağlarındaki silahlı mücadeleye parasal destek sağlamaktı amaçları. Biz o zaman 'Devrim' gazetesini çıkartıyorduk. Ben Deniz Gezmiş'in ağzından; soygunla ilgisinin bulunmadığını anlatan bir bildiri yayınladım. " dedi.

Günümüzün önemli yazarlarından birisi olan Hasan Cemal'in bu açıklaması şaşırttı!


samanyoluhaber



--
-------------- Bu İleti Hakkında Bilgi ------------
Bu iletinin taciz olduğunu düşünüyorsanız, aşağıdaki adresi kullanarak Google Gruplar çalışanlarını uyarabilirsiniz. Bu okuyucuya saygımın gereğidir.

http://groups.google.com.tr/groups/abuse?url=http%3A%2F%2Fgroups.google.com.tr%2Fgroups%2Fprofile%3Fenc_user%3DO6-otxYAAAB44mLrU7A9ToPSmo6Y7_Gbo4cocwWvDVg2RHsu8f1bCg%26&_done=%2Fgroups%2Fprofile%3Fenc_user%3DO6-otxYAAAB44mLrU7A9ToPSmo6Y7_Gbo4cocwWvDVg2RHsu8f1bCg%26&
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.