T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Tarık Akandan enteresan yorum. Bayram değil seyran değil noolduki acaba





06 Mayıs 2008 20:40


Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği'nin geleneksel ödül töreninde konuşan Tarık Akan'ın sözleri, geceye damgasını vurdu.






Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği'nin geleneksel ödülleri dün akşam sahiplerini buldu.

İstanbul Mövenpick Oteli'nde düzenlenen törende konuşan ÇASOD Başkanı Rutkay Aziz, yönetmen Atıf Yılmaz'ın ölümünün ikinci yılı olduğunu belirterek, "Onu saygıyla anıyor ve önünde saygıyla eğiliyoruz" dedi. Sunuculuğunu Cem Davran'ın yaptığı gecede, Prof. Selahattin Yıldız, Alin Taşçıyan, Kenan Bal, Atilla Engin ve Raşit Çelikezer tarafından 14 film arasında yer alan oyunculara ödülleri verildi. Türk Sineması Emek Ödülü'ne layık görülen Kadir İnanır ve Tarık Akan'ın konuşmaları geceye damga vurdu. Kadir İnanır, çalışma şartlarının ağırlığını vurgulayıp, "Tek başına tavır koymak doğru değil. Demokrasi, örgütlü toplumlardan geçer. Birbirimizle uğraşmaktan vazgeçelim, geleceğimizi düşünelim" diye konuştu. Tarık Akan ise şeriatçı eğilimlere karşı çıkılması çağrısı yaparak şöyle dedi: "Bugüne kadar Kadir arkadaşımla ben, dincilere faşistlere karşı, ülkenin adam gibi idare edilmesi için mücadelemizi verdik. Ama artık yaşlandık. Gelin hep beraber dinci, şeriatçı basına ve televizyonlara hayır diyelim ve çalışmayalım."


Diğer ödüller şöyleydi: 'Jüri Özel Ödülü' Cem Özer ve Uğur Polat. Özer'in ödülünü almak için sahneye çıkan eşi Nurgül Yeşilçay, "Cem çocuk bakıyor. O nedenle gelemedi" dedi. 'En İyi Kadın' Nurgül Yeşilçay (Yaşamın Kıyısında ve Adem'in Trenleri) 'En İyi Erkek' Yetkin Dikinciler (Mavi Gözlü Dev). 'Umut Veren' Ferit Kaya (Mavi Gözlü Dev), Şenay Aydın (Saklı Yüzler).

NOT: Habere yapılan yorumlar:




Yorum Ekle Arkadaşına Gönder Yazdır Toplam 29 Yorum




sizdende bu beklenirdi,bravo
dogru dürüst

eger laiklige karsi bir örgütleme kuralim deselerdi coktaaaan mahekemelik olmuslardi,elbette seriata karsi dincilige karsi örgütlenelim diyecekler bu emektarrrr oyuncular,cok merak ediyorum acaba hangi dine mensuplarda islam dinine karsi örgütlenelim diyorlar,seriat baska diyanet baska derlerse bunca yildir zekalarinda gedik oldugunun ispati ve kanitidir.isin tuhaf yanida acaba hangi taraftalar? söylesinlerde bizde bilelim artik :-) acaba hangi dine mensupsunuz tarik beyyyyyyyy ;-)
06 Mayıs 2008 Salı 23:03


PKKnız var ya
sim

PKKnız var ya gidip ona üye olun hayatında hiç sanat yapmamış sanatçı tarık akan! ateist dinsiz herif.
06 Mayıs 2008 Salı 23:01


MASONLARMI EMRETTİ
KADİR

BAYRAM DEĞİL SEYRAN DEĞİL BU TARIKIN BU İSLAMA KARŞI KONUŞMASI NEDENDİR ACABA.BİZ TARIKI KOMİNİST BİLİRDİK,AMA GÖRÜNEN O Kİ MASON BRADERLERİ KULAĞINI ÇEKİP Bİ KAÇ LAF EZBERLETİP GÖNDERMİŞLER.SİZ KENDİNİZİ NE ZANNEDİYOSUNUZ.FİRAVUNLAR,ABU CEHİLLER,LEHEBBLER ŞERİATA,İSLAMA KARŞI DURUMAMIŞ 3-5 ÇAPULCUMU KARŞI DURACAKSINIZ.BU HALK SİZİ TÜKÜRÜĞÜYLE BOĞAR.SİZİN KOMİNİSTLİĞİNİZ EVİNİZİN KAPISINA KADAR.SON MODEL ARABALARA BİNERLER,İTALYAN TAKIM ELBİSE GİYERLER,SONRADA KOMİNİST OLURLAR.
06 Mayıs 2008 Salı 23:01


Aslanim!
Hakan

Aslanim benim, helal olsun. Yurekli adammis! Demek ki bu gericiler, herkesi yok edememis!
06 Mayıs 2008 Salı 22:37


TEBLİĞ GEREK
AKLI SELİM

Değerli yorumcular onların işi germek uzak durmak eleştirmek oncular buncular dedirtmek uzaklaklaştırmak ama din tebliğdir din nasihattır size düşen kırmak dökmek hakaret deyil sanırım olsa olsa tebliğ etmek anlatmak dua etmek bilmediklerini duymadıklarını anlatmak hemde her platformda bu eleştirilerde bile yapıcı olmak düşmezmi sizlere yorum yaparken bile nefsi deyil tebliğ metod olarak alınırsa onlardan farkınız olur ve belkide onlarla birlikte başkalarınada faydanız olur saygılarımla
06 Mayıs 2008 Salı 22:28
Tüm Yorumlar İçin Tıklayınız


--
------------------------------------

Dâne-i fülfül siyah.
Hâl-i mahbûban siyah.
Her dû dil sûzend amma.
An kücâ, İn kücâ!

-------------------------------------

www.TOMBAK.gen.tr
www.pendiknetwork.com

NOT:
Bazı gruplarda mail alımım kapalı olduğu için özelden ulaşırsanız sevinirim.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.