T a r a f s ı z D e ğ i l i z

TUNCAY ÖZKAN… :)))))))))))))

TUNCAY ÖZKAN… Kanaltürk'te şöyle bir ses: "Beni niye kimse aramıyor demeee! Gel kendin katııılll…Biz kaç kişiyiz görsünleeer…"Bu sesli jenerik akşama kadar dönüyor… Ses, Tuncay Özkan'ın sesi…

Tuncay Bey kusura bakmasın ama, öyle haber okumaya, propaganda metinleri seslendirmeye yatkın bir sesi yok.. Karga gibi!

Kanalda başka kimse kalmamış gibi bu çağrıyı kendi sesiyle okuma hırsından anlıyoruz ki Tuncay Bey kendisine bir hayli hayran. Kendisine olan hayranlığı, kendi sesine şehvet duyma noktasına kadar ilerlemiş vaziyette.. Tuncay Özkan'ın 'kendisine hayran' olduğunu başka hallerinden de anlıyoruz: Mesela, 12 Nisan'da Ankara'da miting var..

"Biz Kaç Kişiyiz Platformu'"ndan cep telefonumuza mesaj geliyor:

"Tuncay Özkan, miting alanına vatandaşların yer aldığı otobüslerde gelecektir.."Bir 'liderin' programını duyurur gibi…Lütfetmiş…"Vatandaşlarla birlikte" gelecekmiş! Tuncay Özkan'ın kendisi ne? Vatandaş değil mi? Bir insanın kendisine hayran olmaya başlaması en tehlikeli psikolojik eşiklerden birisidir.

Bu ruh haline, kendimizde veya yakınımızdaki birinde rastlarsak derhal uzman yardımı almaya başlayalım! Yoksa ileride Allah korusun, başımıza türlü çeşitli dertler açılabilir… Geçen gün, Biz Kaç Kişiyiz Platformu'nun toplantısı var. Güzel. Allah önlerini açık etsin.. Ben de kontör atıp üye oldum…

Ancak Tuncay Özkan'ın sahnede duruşu öyle bir sunilik, öyle bir böbürlenme, öyle bir zoraki liderlik iddiası taşıyor ki..

Sonra o amigo havası da hiç hoş değil..

İnsanlar, "haydi eller havaya" anlayışı ile coşturulup sloganlar attırılıyor falan…Tatil yerlerinde aptal turistlere yaptırılan animasyonlar gibi..

Bu arada Tuncay Özkan, yerden bâlâ bir yere çıkmış, gözlerinde gurur, hırs ve 'inançla' kitleyi kartal bakışlarıyla tarıyor… Bir başında kalpağı, bir de "Ben bu millete her şeyi öğrettim, bir tek hizmet etmeyi öğretemedim" demesi eksik.. Bir de Pazar günleri Kerimcan Kamal'la bir sohbet programları var bunların…

Bu iki arkadaş kusura bakmasın ama, ben hayatımda bu kadar saygısız bir program görmedim. Hiçbir hazırlık yok!

Yataktan kalktıkları gibi kameranın karşısına oturuyorlar, sabah gazetelerini bile okumuş değiller…

"Hani neydi şu Avrupa Komisyonu'ndaki AKP'li? Neyse, adını unuttum şimdi.. o şeyettiydi.. Ne dediydi? Şey dediydi…Neyse, gene unuttum…Amaaan boşver yav! İyi gidiyoruz di mi? İyi gidiyoz, iyi gidiyoz…Reklama girelim mi? E hadi girelim bari…" Tamamen böyle konuşmalar yapıyorlar… Kimsenin ne ne dediğini, ne adını hatırlamıyorlar. Bütün dünyanın kendi etraflarında döndüğünü sanıyorlar.

Koskoca Türkiye'de herkes aptal, herkes suskun, herkes korkak, bir kendileri ortaya atılmış cansiperâne savaşıyorlar.

Zaten laf dönüp dolaşıp kendilerine geliyor:

"Biliyor musun…Ergenekon'da her alınana beni soruyormuş savcı…Demeee! Niye soruyor ki? Tuncay Özkan'ı diyormuş nereden tanıyorsun diyormuş… İnanmıyorum!" "Alın beni de ulan! Almazsanız nâmertsiniz! Almazsanız alçaksınız! Mustafa Kemal'in askeriyim ben!! Alın lan, alın, alın, alınnnn!!"diye program bitiyor… Beyler…Yemin ederim, bu yazıyı yazmamak için kendimi çok engelledim.

Bizi şurada, en fazla iki bin kişi okuyor.

Eleştirilerimize Tayyip Erdoğan'ın size baktığı gibi bakabilirsiniz, yani, "Boşver ya! Nasılsa üç-beş kişi bunlar.. Bir koyun bile güdemiyorlar!" diyebilirsiniz…
Ama olmuyor böyle…Gidişiniz hiç gidiş değil…Muhalif olmak ciddiyet ister, saygınlık ister, tabilik ister, alçakgönüllülük ister, sakinlik ister…
açık istihbarat'tan

--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.