3 Mayıs 2008

Yahudiden etnik temizlik çağrısı

Yahudiden etnik temizlik çağrısı

İkinci dünya savaşında ırkçı Avrupa tarafından soykırıma tabi tutuldular. Sonra gelip Filistin topraklarını işgal ettiler, şimdi de Filistinlilere etnik temizlik yapalım çağrısı yapıyorlar.
"ARAPLARI TEMİZLEYELİM"
İşgal ettiği Filistin topraklarında her gün onlarca Filistinli Müslümanı katleden İsrail, şimdi de tüm Filistin topraklarını Müslümanlardan arındırmayı planlıyor. İsrail Yesha Hahamlar Konseyi'nın başı Haham Dov Lior, tüm Arapların sözde İsrail topraklarından temizlenmesini istedi. Liov daha da ileri giderek, "Gerekirse Araplara ödeme yapalım ve onları geldikleri yerlere gönderelim" dedi.

Mişon'dan ırkçı sözler
Annapolis'teki Filistin-İsrail barış görüşmeleri öncesinde Kudüs'te bir araya toplanan Yahudi uleması, Hitlervari öneriler ortaya koydu. Açık bir şekilde Filistinlilerin etnik temizlikle yerlerinden edilmesini isteyen Hahambaşı Dov Lior, "Arapları buradan göndermezsek rahat edemeyiz" dedi. Lior, Filistin'i de kendi kutsal toprakları olduğunu iddia ederek, Filistinlileri de kötü emelli insanlar olarak niteledi. Lior, "Bu tür kötü emelli insanlarla hiçbir şekilde anlaşma yapılmamalı" şeklinde konuştu.

"Kudüs Yahudiler'e bahşedildi"
Toplantıda söz alan bir başka haham ise açık bir şekilde Filistin topraklarının Yahudilere bahşedildiğini savundu. Haham Zalman Melamed, Kudüs'ün Yahudi dışındaki bir halka verilmesinin yasak olduğunu savunarak, Kudüs ve diğer toprakların Filistinlilere geri verilmesinin inançlarına aykırı olduğunu öne sürdü. Toplantı, İsrail dışındaki Yahudi lobisine ulaşarak İsrail'in hiçbir şekilde Filistinlilerle barış yapmaması için çalışması konusunda anlaşmayla sona erdi.


--
Tarihine sahip çıkmayanların,istikballeri olmaz.
اللهم صلي وسلم وبارك عليك يا حبيبي ياشفيعي يا قرة عيني يا محمد
Yavuz Sultan Selim Diyor ki:

Bu seferlerimiz, bu sıkıntılarımız ve bu perişanlıklarımız, hep gönülleri birleştirmek, İslam Birliğini tesis etmek içindir.

Mülk Allah'ındır. Kim Allah'ın yardımı olmadan istediğini elde etmede zafere ulaştığını söylerse, Allah onu kahreder ve aşağı derecelere indirir.

Vükela ve ümeranın süslü elbiseler giymesi, padişahlarına tazimden ileri gelir. Biz Allah'tan başka kime tazime mecburuz ki, bu külfeti ihtiyar edelim? Bizim Padişahımız vücudu saran libasa değil, ruhun içindeki inanca bakar.

Serhat ERDEMLİ
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.