23 Temmuz 2008

23 Temmuz "BİR" NUMARANIN SIRRI

1 numaranın sırrı bombalarda saklı Makine ve Kimya Endüstrisi'nin "bombaların Kara Kuvvetleri Komutanlığına" satıldığına ilişkin açıklamasının üzerinden bir yılı aşkın süre geçti. Açıklamanın ardından, bombaların ne zaman, kimler tarafından ve nasıl dışarı çıkartıldığı konusunda araştırma başlatan Kara Kuvvetleri Komutanlığı henüz bu araştırmanın sonuçlarını açıklamadı. "BİR NUMARA BOMBALARDA GİZLİ"Emekli Jandarma Kurmay Binbaşı Kemal Şahin, konuyla ilgili olarak, Ergenekon terör örgütünde bir numaraya ulaşmanın Ümraniye ve Eskişehir'de ele geçen bombalara bağlı olduğunu belirterek, "Bu soruşturmanın tam anlamıyla çözülmesi Ümraniye ve Eskişehir'de ele geçirilen bombaların akıbetine bağlıdır. Kara Kuvvetleri Komutanlığı ülkenin huzuruna atılan, atılmak üzere iken ele geçirilen bu bombaların kim tarafından dışarıya çıkarıldığını, kimler aracılığıyla Ergenekon terör örgütüne ulaştırıldığını envanter kayıtları aracılığıyla tespit ettiği ve mahkemeyle paylaştığı gün, demokrasinin kazandığı gün olacaktır. TSK'nın iradesini tebrik etmek için bomba araştırmasının sonucunu bekliyoruz" diye konuştu.

Haberin devamı ek'te
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.