T a r a f s ı z D e ğ i l i z

YALÇIN KÜÇÜK'ÜN ATATÜRK'E HAKARETLERİ VE APO SEVDASI

YALÇIN KÜÇÜK'ÜN ATATÜRK'E HAKARETLERİ SAYFADA GÖZÜKMÜYORSA EKTEKİ RESİMLERDEN GÖRÜNÜZ
RESİMLER POSTA EKİNDE DE MEVCUTTUR.
***********************************************************



SÖZDE ATATÜRK'ÇÜ ULUSALCI ZİHNİYET YALÇIN KÜÇÜK'ÜN ATATÜRK'E HAKARETLERİ VE APO SEVDASI

Değerli arkadaşlar, kendilerini ULUSALCI olarak adlandırıp, Türk Milliyetçiliğinden ayrıştıran, sürekli içimizde bir öteki olgusu yaratmaya çalışan bir zihniyet belirdi son dönemlerde.

Bu hangi akla hizmet ettiğini genel olarak bidiğimiz zihniyetAtatürk'çülük adı altında sahte bir Kemalizm türeten kişiler, gerçek vatan sever Türk insanlarını Atatürk ilke ve inkilaplarına gönülden bağlı insanlarımızı Atatürkçü ve Atatürkçü değil olarak sınıflandırma adına toplumu bölmek tıpkı 80 öncesi gibi kıripto bir gençlik yaratma adına yapılıyor, amaç kardeşi kardeşe kırdırıp ülkemizde kaos ortamı yaratmak, PKK gibi ülkemize musallat olan terör örgütlerinin yolunu açmak amaçlı yapılıyor.

Allah'a şükür dediğimizde ya Fethullahçı yada yobaz, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı gönülden Atatürk'çüleriz dediğimizde de dinsiz ilan ediliyoruz, konu bu hadde kadar getirildi.

Allah'ını, dinini, kitabını, Atatürk'ünü seven hepsinede gönülden bağlı insanları (bizleri) görmezden geliyorlar (işlerine gelmediği için öyle görmek ve lanse etmek istiyorlar ve ediyorlar) Kim oldukları da zaten herkesce bilinmektedir.

Bunların zaten geçmişi bellidir, hiç bir kılıfla bunu örtemezler.

Geçmişleri geleceklerinin teminatıdır.
(Geçmişleri ne ki, gelecekleri ne olsun ! )

Bu günlerde gündeme oturan Yalçın Küçük denen bir adam var, çok ateşli ve hızlı ulusalcı, attımı mangalda kül bırakmayanlardan, Atatürk'çülükten dem vuran ateşli Ulusalcı'lardan.

Fethullahçıların Samanyolu yayın kuruluşu bu adamın, pkk terör örgütü başı Abdullah Öcalan ile yakınlığını hatta terör yuvalarında MEHMETÇİKLERİMİZE KURŞUN SIKAN TERÖRİSTLERE DERS VERDİĞİ RESİMLERİ YAYINLADI.

İşte konunun cık noktası burada, lafa geldimi ATATÜRK'ÇÜLÜKTEN dem vuran ULUSALCI'LARIN ve FETHULLAHÇILARIN, kapı arkalarında yaptıkları ATATÜRK DÜŞMANLIĞI, ATATÜRK'ÜMÜZE ağıza alınmayacak hakaret edişleri, insanların beyinlerini yıkayışları.

ALLAH BİZLERİ BU İKİ FARKLI ZİHNİYETTENDE KORUSUN


Bazılarınızın bilgisi dahilidir, bu Yalçın Küçük bir yazar, yazdığı kitaptan bazı bölümleri size aktarmak istiyorum.

Ne tesadüfdür ki bu bilgileride Atatürk düşmanı G.MERT AYDOĞDU denen şahsiyetsizin olduğunu bildiğim erişimi Türkiyeden engelli olan siteden aldım.

Ateşli ULUSALCI yazar Yalöın Küçük'ün kitabı.
(Bakalım neler yazmış)

JPG (resim) formatında olduğundan posta ekinede ilave ediyorum

*********************************

YALCIN KUCUK'UN KITABINDAN ATATURK!
http://www.gizlibelge.com/yalcinkucukkitapataturkemperyalisturkiye.html
ATEŞLİ ULUSALCI YALÇIN KÜÇÜK VE APO

GÜNÜMÜZÜN ATEŞLİ ULUSALCI'SI YALÇIN KÜÇÜK
'Küçük' milliyetçi
Yazar Yalçın Küçük, vatansever hatta ulusalcu görüşüyle bilinir. Çeşitli kanallara çıkan Küçük'ün Öcalan'la yakınlığı bilinmiyordu. Halbuki Küçük bir dönem, APO'dan "kardeşim arkadaşım" diye bahsetmiş.

Medyanın en ateşli hükümet yanlısı gruplarından Samanyolu'nun haber sitesi, yazar Yalçın Küçük'ün Abdullah Öcalan'la çekilmiş samimi fotoğraflarını yayınladı.

Yalçın Küçük'ün bölücübaşı Abdullah Öcalan'la sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıktı. Bekaa vadisini ziyaret eden şimdilerin 'ateşli ulusalcısı', Öcalan ile 40 yıllık dost gibi pozlar vermiş..

Yalçın Küçük kampta teröristlere kendi bilgi birikimlerini de aktarıyor. Ders ve eğitim de veriyor. Nice mehmetçiğin kanını akıtan ocak söndüren militanlarla ellerini gönül rahatlığıyla sıkıyor. Verdiği samimi pozlar dehşete düşürüyor. Hepsinin ellerini tek tek sıkıyor, Öcalan ile baş başa görüşüp yemek yiyor. Toplu halde bölücülerle sohbet ediyor.

KARDEŞİM ARKADAŞIM ÖCALAN

1993 yılında basılan "Dikine bir ülke" isimli kitabında Küçük, Öcalan'ın adının geçtiği hemen her yerde "kardeşim, arkadaşım" ifadelerini kullanıyor.

KARDEŞİM DİYE HİTAP ETMEKTEN SEVİNÇ DUYUYORUM

Yine o yıllarda katıldığı terörist faaliyetlerden dolayı mahkemeye çıkarılınca da mahkemede bakın neler söylemiş?

"'Öcalan kardeşim' yazısından dolayı yargılanıyorum. Apo'ya 'kardeşim' dediğim için beş yıl mı? Eğer fiyatı buysa seve seve öderim. Daha fazlasını da ödeyebilirim. Ve tekrar 'Öcalan kardeşim' derim.
Öcalan kardeşim Kürt halkının pek seçkin bir oğludur, 'kardeşim' diye hitap etmekten ayrıca sevinç duyuyorum."

ÖCALAN'A SUİKAST ENDİŞESİ

Sık sık PKK kamplarını ziyaret eden Küçük, bu ziyaretlerinden birinden dönüşünü anlattığı "Kürtler Üzerine Tezler" kitabında, teröristbaşına suikastler yapılabileceğine dair endişesini aktarmış..



**********************************************************
ALLAH BİZLERİ ULUSALCI VE FETHULLAHÇI (NURCU) DENEN ZİHNİYETLERDEN SAKINSIN, BUNLARA DA AKIL FİKİR İHSAN EYLESİN.

--
..::CTO::..
..::CiHAN TÜRK OLSUN::..
http://groups.google.com/group/cihan-turk-olsun?hl=tr
--
"Tanrı nasip eder, ömrüm vefa ederse; Musul, Kerkük ve Adaları geri alacağım. Selanik'de dahil Batı Trakya'yı Türkiye hudutları içine katacağım!" M. K. Atatürk
--
"Hangi istikbal vardır ki, ecnebilerin nasihatlarıyla, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemistir."
"Bilelim ki,
Milli benliğini yitirmiş uluslar, başka uluslara yem olurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK 06 Mart 1922

Özkan BOSTANCI


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.